2:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žichlice si napravily reputaci!


Branky


0

Sobotní duel mezi TJ Sokol Žichlice a FK Trafo Hadačka vyšel lépe domácím. Žichlice na svém hřišti zvítězily v těsném poměru 2:1! To nejpodstatnější se událo již v 1. půli, kde padly všechny 3 branky zápasu. I když Hadačka byla na hřišti o něco lepším týmem, přes to se jí nedařilo toto utkání srovnat. Domácí si tak po minulém debaklu v Třemošné spravili chuť a berou do tabulky skvělé 3 body. Díky této výhře mají na kontě už 26 bodů a jsou aktuálně na 4. místě tabulky. Jejich dnešní soupeř Hadačka je na tom o něco hůře. Se 16 body je pevně usídlena na 7. místě tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nejdůležitější události

Dnešní klání mělo mírného favorita v podobě domácích. Jenže byli to hosté, kteří se dostávali poměrně často do šancí, ale nedokázali je dostatečně využít. Nicméně Žichlice byly ti, kteří své šance proměnily na jedničku. Začneme popořadě. Jako první otevřeli skóre zápasu domácí a to již v 10. minutě. Branku vstřelil Alex Chramosta, který dostal od svého spoluhráče nádhernou přihrávku a ještě předtím si musel poradit s dvěma protivníky. Chramosta tak z úrovně velkého vápna vystřelil a poslal míč svoji přesnou střelou k tyči. Hosté i po tomto gólu byli lepším týmem a domácí se prakticky jen bránili. Přesto se Hadačce stále nedařilo vstřelit branku. Poté domácí využili další svou šanci, kdy se zahrávala penalta. K míči se postavil Pavel Rozpopčuk, jenže ten svoji šanci neproměnil, ale naštěstí pro domácí brankář Vlastimil Pech vyrazil balon před sebe a jako první se dostal k dorážce Josef Šrámek, který tak zvyšoval v 19. minutě na 2:0. Hostům se ale za 10 minut podařilo stav utkání snížit. Aleš Běhounek poslal svůj centr k přední tyči, kde stál dobře postavený Radek Knedlhans a ten svou přesnou hlavičkou uklízel míč do sítě.  Hosté po tomto gólu i nadále tlačili, ale byl to zmar, obzvláště v koncovce. Ještě tak 3 minuty před koncem měli domácí další vyloženou šanci, kdy nedali branku střelou z malého vápna. Z podstatných událostí v 1. půli to bylo tak vše. Obě mužstva tak odešla do kabin za stavu 2:1!

 

 

Velký tlak hostů + neodpískaná penalta

Hadačka i po přestávce předváděla svoji ofenzívu. Přesto pořádně neohrozila snad za celý poločas branku. Bylo tam pár závarů před bránou, ale nic z toho nebylo. V průběhu tohoto poločasu mohli domácí svůj náskok ještě navýšit. Autor druhé branky Žichlic Josef Šrámek měl 100% tutovku, kdy z malého vápna nedokázal trefit prázdnou branku. Poté ale dnešní hlavní rozhodčí zazdil hostům penaltu, kterou neviděl, a byla jednoznačně evidentní. Dnešní výkon rozhodčího nebyl až tak moc povedený. Hadačka třeba zahrávala malou domů, po které měla přijít penalta, a rozhodčí také nic neudělal, takže v tomto ohledu pro obě mužstva to bylo spravedlivé, že ani jednomu mužstvu rozhodčí nějak neublížil. 2. půle nám už žádné branky nepřinesla a oba týmy se tak rozešly v konečném poměru 2:1! Pro Žichlice to bylo cenné vítězství v boji o 3. pozici v tabulce. V utkání se rozdaly celkem 4 žluté karty. Jako nejlepšího hráče za domácí jmenujeme Karla Šrámka. Za hosty jmenujeme nejlepšího hráče Aleše Běhounka. Pro jmenované hráče můžete hlasovat v anketě o hráče kola, která poběží tradičně do středy do 12 hodin!

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žichlice
Luděk Štrunc (vedoucí): S dnešním výsledkem jsem spokojen. Kvalita utkání byla z naší strany celkem dobrá, ale nejsem spokojen s tím, že hosté nás přehrávali. Ke konci zápasu jsem nastoupil i já. Bylo to taktické střídání v posledních minutách zápasu.

FK Trafo Hadačka
Vlastimil Pech (předseda a hráč): Dnešní náš výkon odpovídal spíše remíze. V 1. půli jsme domácí přehrávali, ale ve 2. půli, i když jsme byli nadále o něco lepší, tak jsme pořádně neohrozili bránu a nebyli jsme schopni vystřelit. Sice jsme měli pár závarů na bránu, ale chyběla nám koncovka.



Sestavy


TJ Sokol Žichlice
J. Hanzlíček [-] - A. Rampich [-] , M. Schneider [-] , K. Šrámek [-] , J. Šrámek [-] , J. Fencl [-] , P. Zuska [-] (89. L. Štrunc [-] ) , A. Chramosta [-] , P. Rozpopčuk [-] , R. Dolejš [-] (60. T. Krofta [-] ) , M. Habrych [-]

FK Trafo Hadačka
V. Pech [-] - J. Střelec [-] , D. Píša [-] , J. Junek [-] , F. Hausner [-] - J. Krša [-] , A. Běhounek [-] , R. Vítek [-] (22. J. Zajíček [-] ) , T. Verner [-] (74. L. Jakubčík [-] ) - R. Knedlhans [-] , T. Valenta [-]

ŽK: 43. K. Šrámek - 28. F. Hausner , 80. J. Zajíček , 88. T. Valenta .
Místo: Žichlice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: KLIK Karel - HABRYCH Miloslav (N), PÍCL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.