Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Bělá žádné překvapení nepřichystala!


Branky


0

Utkání mezi týmy TJ Sokol Dolní Bělá B a FK Trafo Hadačka mělo od samého začátku jasný spád. Domácí svého soupeře od prvních minut přehrávali a dostávali se do větších příležitostí. Po zásluze tak vyhráli 4:2! Nebýt neproměněných šancí, skóre zápasu by vypadalo trochu jinak. Každopádně Dolní Bělá si tak stále drží naději na postup do III. třídy a ztrácí na Třemošnou pouhý 1 bod. Hadačka zůstává nadále na sedmé pozici. V 16. kole se Dolní Bělá zavítá do Žichlic, to by mohl být dobrý souboj a Hadačka na svém unikátním hřišti sehraje zápas s Kozojedy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas v režii domácích

K utkání nastoupily 2 celky z jiných končin tabulky. Dolní Bělá se snaží postoupit, zatím co Hadačka bojuje o 7. pozici. Navíc Dolní Bělá měla Hadačce co oplácet za podzimní porážku 3:2. Domácí ukázali svoji sílu hned od prvních minut a dostávali se do vyložených šancí. První gól padl velmi rychle, přesněji už v 5. minutě. O branku se postaral Milan Nigrini. Za pár minut později se domácí radovali po druhé. Jakub Turjanica skóroval ve 12. minutě. V tomto zápase nebylo z počátku o branky nouze. O dalších 8 minut později hosté také skórovali. Autorem branky se stal nejlepší hráč hostů Radek Knedlhans. Trávník byl trochu mokrý jako asi na všech hřištích v okolí. Díky tomuto faktu padl v zápase i vlastní gól. Tento gól v 31. minutě si nešťastně připsal stoper Dominik Píša, který šel v souboji do skluzu a proti němu vyběhl brankář a Píša špičkou kopačky srazil balon, který se nešťastně zakutálel do vlastní branky. Z gólových událostí to bylo v poločase vše. Jinak v průběhu poločasu měli domácí ještě spoustu dalších nevyužitých šancí a tak obě mužstva odešla do kabin za stavu 3:1!

 

Chyby gólmanů neovlivnily výsledek

Tato půle byla v podání domácích suverénní, kteří nedali hostům moc šancí na nějaké to zdramatizování. Hosté v 58. minutě zkusili vystřídat jednoho útočníka za záložníka. Po tomto střídání za chvíli padla branka na 4:1 po chybě gólmana hostů. Autorem branky se stal Pavel Čása. Hned o 1 minutu později a to v 63. minutě hosté korigovali výsledek na 4:2. Branka padla opět po chybě gólmana a jejím autorem se stal dnešní jediný střelec hostů Radek Knedlhans. Hosté už po fyzické stránce odcházeli a domácí mohli přidat ještě nějaký ten úspěšný zásah na své konto, ale to se jim nepovedlo. Dolní Bělá mohla slavit zasloužené vítězství 4:2! Hadačka se tak přesvědčila o soupeřově kvalitě, že po fotbalové stránce jsou úplně někde jinde. Utkání bylo čisté a nebylo nějak vyhrocené. Dnešní hlavní arbitr pan Václav Špiral nemusel vytahovat žádnou kartu ze své náprsní kapsičky. Jako nejlepší hráče z řad domácích jmenujeme Milana Nigriniho a Lukáše Kaňku. Za hosty jmenujeme zcela zaslouženě Radka Knedlhanse. Pro jmenované hráče můžete hlasovat až do středy do 12 hodin!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Bělá B
Michal Dobrý (kapitán): Byli jsme jasně lepším týmem. Vítězství jsme si zasloužili. Hlavně 2. půle byla čistě v naší režii, kdy soupeř fyzicky odpadal. Ke konci zápasu jsme ještě mohli přidat nějakou tu branku, ale to je tak každý zápas, že neproměňujeme nějaké šance.

FK Trafo Hadačka
Vlastimil Pech (předseda, hráč): Domácí byli jasně lepší v obou poločasech. Jsou lepší po fotbalové stránce. Před zápasem bych tento výsledek bral, ale když jsem viděl pak v průběhu, že s nimi šlo hrát, tak i při troše štěstí remíza mohla být. Oni měli sice více šancí, které ale neproměnili, za to my jsme spíš obdrželi zbytečné góly. Hlavně ten náš vlastní gól, ale domácí zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Bělá B
Š. Toman [-] - M. Dobrý [-] , M. Schneider [-] , L. Kaňka [-] , M. Nigrini [-] - P. Čása [-] , T. Hospr [-] , F. Hrubec [-] (80. M. Dobrý [-] ) , T. Polcar [-] - M. Bernášek [-] , J. Turjanica [-] (67. D. Popp [-] ) -

FK Trafo Hadačka
V. Pech [-] - J. Střelec [-] , D. Píša [-] , J. Junek [-] , F. Hausner [-] - J. Krša [-] , A. Běhounek [-] , T. Valenta [-] , J. Zajíček [-] - R. Knedlhans [-] , T. Verner [-] (58. R. Vítek [-] )

Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠPIRAL Václav - PEŠIČKA Lukáš (N), SLÁMA Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.