2:4
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Bělá drží naději na postup!


Branky


37. L. Němec , 49. O. Karlíček - 1. J. Turjanica , 63. J. Volf , 73. J. Turjanica (p.) , 84. O. Kroj
0

Před zápasem bylo všem jasné, že pokud Dolní Bělá chce ještě postoupit, tak musí dnes vyhrát. Nakonec se to Dolní Bělé povedlo, i když to neměla moc lehké. O zápase už mohlo být rozhodnuto o 1. půli, ale to by musela Dolní Bělá své šance využít. Kozojedy tento tlak ustály a svému soupeři se vyrovnaly a dokonce ještě vedení strhly na svoji stanu. Dolní Bělá ale usilovně pracovala na zisku tří bodů a to se jim také podařilo. Zápas tedy skončil 2:4. Dolní Bělá stále ztrácí 2 body na Třemošnou a ještě má naději na postup. To by ale musela doma Hadačka předvést nejlepší výkon z celé sezóny a ještě by to bylo možná málo. Třemošná tak všechno pevně drží ve svých rukách. Kozojedy touto prohrou ztratily 4. pozici, na kterou se mohou vrátit v příštím kole. Těžko odhadovat, který z trojlístku Žichlice, Kozojedy a Trnová se umístí na stupních vítězů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový gól vydržel do 37. minuty

Před úvodem zápasu byly karty jasně rozdány. Dolní Bělá si chtěla ještě udržet naději na postup a Kozojedy se snažily ještě si vybojovat 3. místo. První gól padl opravdu nečekaně velmi rychle. Už v 1. minutě se ujali vedení hosté. Šťastným střelcem se stal Jakub Turjanica, který utíkal sám proti prázdné bráně. Hosté tak překvapivě zaskočili svého soupeře a vedli 0:1. Po tomto gólu mohli hosté svoje vedení jen zvýšit, protože aktivita byla rozhodně na jejich straně. Domácí hodně podržel brankář Václav Hach, který chytil snad 4 až 5 gólovek hostů. Když Dolní Bělá své šance nevyužila, jejich soupeř se přestal jen bránit a pouštěl se do útoku. Domácí si tedy také vytvořili nějaké gólové šance. Domácí se svého prvního gólu dočkali ve 37. minutě. Autorem branky byl Luboš Němec, který skóroval po rohu hlavou. V průběhu 1. půle se také činil gólman hostů Štěpán Toman, který vytěsnil jednu šanci domácích do břevna a druhou poté vyrazil mimo 3 tyče. V 1. půli se už nic významného nestalo a poločas tak skončil 1:1

 

Skvělá otočka Dolní Bělé

Po výměně stran začali poněkud překvapivě lépe domácí. Ve 49. minutě přišel z levé strany centr a míč dolétl až ke střídajícímu Ondřeji Karlíčkovi a ten z úrovně malého vápna bez problému zakončil svoji střelu do soupeřovy branky. Domácí tak překvapivě vedli 2:1. Po této brance probíhala klidná hra a hrálo se od vápna k vápnu. Hosté se pak přeci jen dostali k vyrovnání. Stopeři domácích se moc nedohodli a této šance využil Jan Volf, který hlavou přehodil domácího brankáře. Branka padla v 63. minutě. Za dalších 10 minut přišlo jasné potrestání pro domácí, jelikož jeden z jejich řady učinil velmi trestuhodný faul v pokutovém vápně. Tady nemohl nikdo co namítat a k míči se postavil střelec prvního gólu hostů Jakub Turjanica. Svoji šanci využil dokonale a hosté tak otočili stav zápasu na 2:3. Po gólu se hra vyrovnala a domácí se ještě snažili s nepříznivým stavem něco udělat. Kozojedy měly jednu obrovskou šanci, kdy jejich jeden hráč utíkal sám proti brankáři, jenže střela se domácímu hráči moc nepovedla a pro Tomana to byl lehký úkol tuto střelu chytit. Po této neproměněné šanci se za chvíli vyznamenal Oldřich Kroj, který svým sólem přes půl hřiště obešel 4 hráče domácích a svoji akci zakončil povedenou střelou. V 84. minutě přidali hosté na svůj účet další důležitou branku. Po této brance se zápas spíše už jenom dohrával a Dolní Bělá zvítězila v zajímavém utkání 2:4! Dolní Bělá si tímto vítězstvím ještě udržela naději na postup do III. třídy. Dnešní hlavní arbitr pan Petr Chejlava podal výborný výkon. Zápas nebyl nějak zvlášť vyhrocený. Hrálo se poměrně bez faulů a také žádný hráč na hřišti neviděl žádnou žlutou či červenou kartu. Jako nejlepšího hráče za domácí jmenujeme brankáře Václava Hacha. Za hosty jmenujeme Oldřicha Kroje.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozojedy
Pavel Volín (vedoucí): Celková hra nebyla špatná. Pozitivní na tom bylo, že jsme měli dokonce 4 hráče na střídání a tak jsme se sešli po dlouhé době. Rozhodli naše chyby, které soupeř dokázal využít. My jsme jim i dost pomohli. Náš soupeř hrál dobře. Oni mají mladé kluky vepředu. Naše obrana byla dost přetížená. Nejvíce rozdílovým hráčem byl jejich Oldřich Kroj. Jinak to byl herně celkem vyrovnané.

TJ Sokol Dolní Bělá B
Michal Dobrý (vedoucí, kapitán mužstva): Měli jsme rozhodnout už dříve. Zbytečně jsme domácí pustili do zápasu a pak jsme to těžko otáčeli. V 1. půli to mohlo být klidně 0:3 a nikdo by se nedivil. Domácí také měli gólové šance, ale náš brankář nás hodně podržel.



Sestavy


TJ Sokol Kozojedy
V. Hach [-] - T. Schejbal [-] , L. Němec [-] , M. Hach [-] , T. Hach [-] (73. F. Tichý [-] ) - L. Zábranský [-] (23. J. Krev [-] ) , P. Pánek [-] (70. V. Šubrt [-] ) , Š. Folk [-] , V. Görner [-] - M. Pánek [-] , P. Štol [-] (46. O. Karlíček [-] )

TJ Sokol Dolní Bělá B
Š. Toman [-] - M. Dobrý [-] , M. Schneider [-] (69. M. Dobrý [-] ) , P. Čása [-] , M. Nigrini [-] - O. Kroj [-] , F. Hrubec [-] , T. Polcar [-] , L. Kaňka [-] (28. J. Volf [-] ) - D. Popp [-] , J. Turjanica [-] -

Počet diváků: 100. Rozhodčí: CHEJLAVA Petr - VOLÍN Pavel (N), PEŠIČKA Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.