Hunčice si znovu s chutí zastřílely!


0

Kdo dnes přišel na tento zápas, tak rozhodně neprohloupil, protože v dnešním klání mohli diváci spatřit skvělých 12 branek. Svůj tým také mohli doma vidět naposledy v této sezóně, jelikož poslední své 2 zápasy sehrají Hunčice venku. Domácí byli dnes opět aktivnějším týmem a potvrdili jak roli favorita, tak zároveň postup do III. třídy. Samozřejmě tento celek se může pyšnit duem Hanzlíčků, kteří dohromady nastříleli 4 branky. Mladší Hanzlíček vstřelil dokonce hattrick a vede tak právoplatně celou střeleckou soutěž. Hunčice tedy doma zvítězily v přestřelce 7:5! Na svém kontě už nyní mají senzačních 45 bodů z maximálních 48. Hunčice si své poslední 2 zápasy určitě užijí, jako si užily ten dnešní. Zbůch po dnešním zápase zůstává zatím na sedmé příčce a jeho maximem tak nejspíše může být pátá pozice. V příštím zápase Hunčice zavítají do Kozolup a Zbůch se představí doma s Kunějovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přestřelka vyústila pouze v remízu + Hanzlíček ml. slaví jubileum

Dnešní zápas si Hunčice mohly jen užívat, jelikož měly velikou radost z postupu, který je zcela jednoznačný. Před utkáním měl Zbůch ještě šanci se dostat na alespoň páté místo v tabulce. Zbůch přijel do Hunčic bez možnosti střídání. Domácí svého soupeře z kraje zápasu trochu podcenili a hosté si vytvářeli šance. Utkání otevřel hráč hostí Josef Šrajber a to v 5. minutě. Další branku přidal ve 13. minutě Zdeněk Přibáň. S góly se roztrhl pytel, jelikož o další 2 minuty domácí snížili na 1:2 zásluhou nejlepšího střelce celé soutěže Pavla Hanzlíčka ml. Hosté si vzali o 5 minut později dvoubrankové vedení zpět a to zásluhou Jaroslava Pavlíčka. Hosté předváděli opravdu dobrý fotbal a nebyla náhoda, že vedli 1:3. Domácí přes to zabrali a ještě v té samé minutě snížili na 2:3. Autorem branky se stal Pavel Hanzlíček st. Poločas byl pomalu u svého konce, ale Pavel Hanzlíček ml. ještě stihl vyrovnat stav na 3:3 ve 44. minutě svou jubilejní dvacátou brankou v sezóně. Domácí diváci dnes rozhodně o branky ochuzeni nebyli. Už jen v 1. půli padlo 6 branek. 

 

Gólové hody pokračují + Hanzlíčkův hattrick a veliká oslava na závěr

O přestávce si domácí v kabině něco řekli a ve 2. půli nastoupili na hřiště svědomitě. Bylo znát, že domácí hráli o dost lépe než předchozí poločas. V 50. minutě Jiří Riant poslal Hunčice poprvé do vedení. Hned na něj úspěšně navázal v 55. minutě Pavel Hanzlíček ml., který zkompletoval svůj hattrick. Byl to jeho už jednadvacátý přesný zásah. Domácí pokračovali ve své aktivní hře a v 65. minutě Tomáš Remeš zvyšoval už na 6:3. Pak se ale Zbůchu podařilo skórovat a zdramatizovat celý zápas. V 70. minutě Rostislav Kasten dal svému týmu ještě naději na zisk nějakého bodíku. O 5 minut později Jiří Hájek snížil náskok soupeře na rozdíl pouhé jedné branky. Jenže Jiří Voith našel bleskovou odpověď a vrátil Hunčicím dvoubrankové vedení. Po této brance se už nic významného nestalo a domácí v přestřelkovém zápase zvítězili 7:5! Po zápase pokračovala v Hunčicích veliká oslava. Pivo a šampaňské teklo jenom proudem. Byl to přeci jen poslední domácí zápas v sezóně a taky se musel oslavit postup do III. třídy. Hunčice už své poslední 2 zápasy odehrají venku a mohou hrát v naprostém klidu. Gratulujeme k postupu!!! Zbůch se dnes opravdu snažil a hrál velmi dobře, ale nestačilo to na zisk nějakého bodu. Zápas se odehrál v poklidném duchu a dnešní hlavní arbitr pan Josef Bohun nemusel udělovat nikomu žádnou kartu. Jako nejlepší hráče za domácí jmenujeme Pavla Hanzlíčka ml., Pavla Hanzlíčka st. a Jiřího Voitha. Za hosty jmenujeme Jaroslava Pavlíčka.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hunčice
Milan Zeman (sekretář, hráč): S výhrou jsme moc spokojeni. Po oslavě postupu nás všechny bolí hlava. Vypilo se toho dost a neděle je pro nás velmi drsná. Podařilo se nám neprohrát ani jedno domácí utkání. Největší radost z postupu měl náš trenér a také brankář Josef Holub, kterým se splnil sen.




Počet diváků: 50. Rozhodčí: BOHUN Josef - DOBRÝ Pavel (N), JINDRA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.