5:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Díky výhře nad Dobříči poskočili Všeruby na první místo


Branky


16. B. Demali , 26. J. Herák , 71. J. Hyrát , 85. D. Majer , 87. J. Vrba - 64. V. Schneider
0

Po zimní pauze zavítala Dobříč na hříště favorizovaných Všerub. Domácí tým potřeboval nutně vyhrát ,aby pomýšlel na první místo. A to se jim povedlo. Díky výhře se posunuli Všeruby na první místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velký nápor domácího týmu

Hned od začátku zápasu se snažily Všeruby ukázat, že nejsou favoritem jen tak pro nic za nic. Vytvařeli si jednu šanci za druhou a v 16 minutě se jím povedlo dát gól, který vstřelil Bojan Demali a Všeruby šly do vedení.Domácí gól nakopl k ještě větší aktivitě. Dobříč se nestihla vzpamatovat z obdržené branky a za deset minut už prohrávala o dvě branky, když se ve dvacátéšesté minutě trefil Herák Jakub, pro kterého to znamenala sedmá branka v sezoně. Do přestavky měli pár šanci i hosté, ale žadná neskončila v bráně. Poločas tedy skončil vedením Všerub 2:0.

Snaha hostů o snížení

Po přestavce byli více aktivní hosté, kteří hrozili z rychlých protiútoků,ale pro byl vždy skvěle připravený domácí brankář Pavel Kalián, který svými zákroky deptal útočníky Dobříče. Nakonec se to hostům povedlo snížit v šedesátéčtvrté minutě, kdy se trefil Schneider Vít a snižil  už jen na rozdíl jedné branky. Pokud si myslíte ,že to domácí tým nějak rozhodilo, tak jste na omylu. V sedmdesátéprvní minutě totiž zvýšil vedení domácího týmu Hyrát Jakub , který si připsal osmý gól sezony. Dobříč vrhla všechny své síly do útoku, aby ještě dramatizovali utkání. Měli slibné šance, které bohužel nevyužili a tak začali hrozit domácí. V osmdesátépáté minutě se trefil Majer Dušan a tečku za zápasem udělal Vrba Jan sedm minut před koncem.Všeruby porazily Dobříč 5:1 a posunily se na první místo. Za to Dobříč se propadla na dvanacté místo. Zespodu se na ně tlačí předposlední rezervní Kralovice, které ztrácí na Dobříč pouhé čtyři body.



Ohlasy k zápasu


SK Všeruby
Jaroslav Zeman: ,, Předvedená hra neodpovídala výsledku. Na to, že chceme postoupit, tak se musíme hodně zlepšit "

TJ Sokol Dobříč
Václav Svoboda: ,, Výkon nebyl špatný. Domácí jsme ze začátku druhé půle zaskočili, ale potom si rychlými góly pojistili výsledek."



Sestavy


SK Všeruby
V. Červenka [-] - M. Hodina [-] (80. J. Vrba [-] ) , V. Greiner [-] , M. Chmiel [-] (55. D. Tureček [-] ) , B. Demali [-] , J. Hyrát [-] , V. Krýsl [-] (77. J. Jendek [-] ) , D. Majer [-] , T. Mottl [-] , L. Greiner [-] , J. Herák [-]

TJ Sokol Dobříč
T. Nový [-] - R. Strych [-] , J. Kusák [-] , F. Souček [-] , D. Cink [-] , V. Schneider [-] , P. Nikolič [-] - M. Kondelík [-] (46. J. Vokáč [-] ) , J. Zavřel [-] (57. V. Svoboda [-] ) - V. Zeman [-] , Š. Levora [-] -

Počet diváků: 30. Rozhodčí: KLIK Karel - BALVÍN Jiří (N), ŽÁKOVEC Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.