1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozolupy i podruhé v sezóně vyzrály na lídra!


Branky


89. T. Motyka - 3. J. Čech , 67. J. Čech , 90. J. Čech
0

Dvě porážky lídra v sezóně a obě od Kozolup. Hosté se tak opět dotáhli na čelo tabulky, první tři týmy nyní dělí jediný bod!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První jarní kolo a hned se servíroval duel prvního se třetím. A než stihli domácí vyrazit za odvetou kvůli prvnímu vzájemnému měření sil, již hosté slavili. Velkou hrubku předvedla vejprnická obrana, vyslala tako sóla Jakuba Čecha, který tváří v tvář Loužeckému uspěl obstřelením. Na sto přítomných fanoušků hnalo svůj tým za odpovědí, ovšem první půle již další branku nepřinesla a vše tak měla rozhodnout její následovnice.  

    

V 67. minutě se také tak stalo. Jakub Čech dostal příliš mnoho prostoru okolo penaltového puntíku a dělovou ranou divže neroztrhl síť. Domácím se podařilo duel zdramatizovat v samotném závěru. Vrhli všechny síly do útoku, v pokutovém území se strhla valná hromada, ze které se vykutálel míč k nohám Tomáše Motyky, který jej uklidil ke vzdálenější tyči. Ovšem dnešní zápas patřil Jakubu Čechovi. Ten nepřipustil žádná drama, brzy po rozehrání si uzmul míč pro sebe, pláchl obraně lídra a završil svůj hattrick. Po včerejší výhře Mladotic  6:0 jsou tak první tři týmy namačkány na rozdílu jediného bodu.  

 



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice B
Krištof Jiří: „První poločas jsme měli více míč na nohou, ale dělali jsme chyby v obraně i rozehrávce, soupeř toho využíval. Měli jsme tak čtyři gólovky, to rozhodlo, mohlo se vše vyvíjet jinak. Dostali to od nás lacino.“

TJ Sokol Kozolupy
Hucl Jan: „Dle mého názoru se jedná o zasloužené vítězství. Šancí jsme měli více než domácí.“



Sestavy


SK Slavia Vejprnice B
M. Loužecký [-] - M. Havlas [-] , M. Hrubý [-] , T. Motyka [-] , O. Herzog [-] , L. Míčko [-] (73. K. Stuchl ml. [-] ) , D. Takáč [-] (81. J. Žemlička [-] ) , P. Loužecký [-] , J. Guldán [-] (60. J. Rollinger [-] ) , F. Loukota [-] , J. Bernard [-]

TJ Sokol Kozolupy
J. Sandru [-] - M. Beneš [-] , R. Tauš [-] , P. Mráz [-] (52. V. Tulačka [-] ) , M. Frič [-] - V. Tugui [-] (75. P. Macher [-] ) , P. Hausdorf [-] , J. Rajčáni [-] , V. Sláma [-] - J. Čech [-] , P. Tejc [-] (87. F. Stehlík [-] )

ŽK: 41. D. Takáč , 45. J. Bernard , 78. P. Loužecký , 87. M. Havlas - 52. V. Sláma , 90. J. Čech .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOVÁŘÍK Tomáš - FORNOUS Jan (N), DAVÍDEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.