1:4
(1:3)
10. V. Polívka
33. F. Socha
36. F. Socha (p.)
57. M. Hlous
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nečtiny rozhodly prvním poločasem, Dolní Bělá tak doma ztratila!


Branky


28. J. Turjanica - 10. V. Polívka , 33. F. Socha , 36. F. Socha (p.) , 57. M. Hlous
0

 

Domácí nepotvrdili důležitou výhru z minulého kola ze Zbůchu, naopak hosté, kteří na jaře uspěli poprvé, udeřili třemi brankami již v prvním poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Dolní Bělá v prvním vzájemném měření sil na podzim uspěla 4:2, ovšem Nečtiny dnes dokázaly svému soupeři porážku vrátit a celkové skóre ještě navíc překlopit na svou stranu. Ale pojďme hezky popořadě. Pátý tým tabulky do zápasu vlétl jako uragán a vedení se ujal již v desáté minutě. Václav Polívka využil nepovedeného odkopu stopera a následně zamířil přesně k tyči. Odpověď však přišla po půl hodině hry. Jakub Turjanica zakončil akci svých barev a stav byl tak znovu remízový. Ovšem jen pět minut. Přetažený rohový kop vracel März zpět do ohně, kde sis je našel Filip Socha a jeho tým opět vedl. Vzápětí navíc stejný hráč proměnil nařízený pokutový kop po stažení za dres Hlouse a náskok byl již dvoubrankový.

 

Druhý poločas již brankové hody nepřinesl, přestože oba týmy si vypracovaly ještě řadu zajímavých příležitostí. Ujala se ale pouze ta ze sedmapadesáté minuty, když parádní střelu ze třiceti metrů namířil přímo do šibenice Martin Hlous. Nečtiny tak Dolní Bělé oplatily porážku z podzimu a poprvé na jaře berou všechny body.     

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Bělá
Matoušík Lukáš: „Vyrovnaný zápas, který rozhodly naše chyby vzadu a neproměňování šancí, klidně to mohlo být 4:4.“

TJ Nečtiny
Polívka Václav: „Chtěl bych kluky pochválit, konečně výhra za tři body a snad nám to pomůže do dalších bojů.“



Sestavy


TJ Sokol Dolní Bělá
M. Kraus [-] - L. Pešička [-] , L. Matoušík [-] (65. M. Dobrý [-] ) , J. Koudela [-] , O. Sýba [-] - T. Bušek [-] , D. Koudela [-] (62. J. Volf [-] ) , M. Michal [-] , L. Pešička [-] - M. Bernášek [-] , J. Turjanica [-] (57. L. Kolář [-] ) -

TJ Nečtiny
S. Arnet [-] - L. Lejsek [-] , V. Šedivec [-] , J. März [-] , Z. Bittermann [-] , F. Socha [-] (73. K. Junas [-] ) , M. Alexi [-] , V. Kotlaba [-] (52. L. Brada [-] ) , M. Hlous [-] , V. Polívka [-] , O. Plic [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: KRATOCHVÍL Václav - PECHÁT David (N), PASCH Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.