1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křelovice udeřily v závěru a berou ve Zbůchu všechny body!


Branky


0

 

Dlouho vyrovnaný duel nakonec pro sebe uzmuli hosté a útočí na první polovinu průběžné tabulky.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Zbůch dokázal na podzim uspět na půdě Křelovic v poměru 2:1 a ty se dnes stejným způsobem pomstily. Do zápasu vstoupili aktivněji domácí, kteří byli v prvním poločase lepší, ale nedokázali proměnit žádnou ze svých šancí, hosty podržel zejména gólman Bartoš. Na šedesát přítomných fanoušků tak muselo na úvodní trefu utkání počkat do druhého poločasu. 

 

 

 

A dočkali se prakticky ihned po rozehrání, když na konci akce svých barev byl Stanislav Klásek, který byl šikovně vyslán za obranu hostí. Po hodině hry se ale Křelovice, které přidaly oproti úvodnímu poločasu na aktivitě, dočkaly vyrovnání. Domácí ve vápně nedovoleně atakovali Stránského a Luděk Kyprý proměnil nařízenou penaltu. Jako střelec je tak Stránský v zápise uveden chybně. Další pohromou bylo pro hosty druhé žluté napomenutí pro Netušila. Hosté přesilovou hru využili k rozhodnutí v šestaosmdesáté minutě. Václav Tyr se prosadil střelou z vápna, když zakončil kombinaci svých barev a rozhodl tak o tom, že body poputují do Křelovic. Ty jsou tak osmé, Zbůch předposlední.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Zbůch
Spiller Richard: "První poločas byl z naší strany dobrý, šance jsme ovšem bohužel nevyužili. Zkraje druhé půle jsme se dostali do vedení, ale projevil se fyzický fond a nedisciplinovanost našeho týmu."

TJ Jiskra Křelovice
Blažek Tomáš: "Velice podprůměrné utkání. První poločas byli domácí lepší, ale jen díky našemu brankáři jsme neprohrávali. Poté se hra vyrovnala, rozhodly proměněné šance."



Sestavy


TJ Baník Zbůch
J. Gründl [-] - S. Klásek [-] , M. Šindelář [-] , A. Prokop [-] (67. J. Pavlíček [-] ) , M. Herman [-] , J. Hrdlička [-] , F. Paum [-] (78. P. Malý [-] ) , T. Bártek [-] , D. Mrázek [-] , J. Jirka [-] , M. Netušil [-]

TJ Jiskra Křelovice
M. Bartoš [-] - J. Zeman [-] , P. Vacín [-] (34. P. Masák [-] ) , V. Tyr [-] (88. M. Nechutný [-] ) , Z. Tabaček [-] , M. Stránský [-] , P. Rabada [-] , L. Kyprý [-] , V. Komárek [-] , J. Gruber [-] (60. R. Šesták [-] ) , J. Gengel [-]

ŽK: 39. M. Netušil - 70. P. Rabada . ČK: 75. M. Netušil .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KOŘAN Josef - STŘEŠTÍK Jiří (N), HÁJEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.