Ledecký lazaret vyzrál na Zbůch!


Branky


0

 

Domácí v hodně okleštěné sestavě doslova ubojovali cenné tři body a na čele tabulky je tak stále velmi vyrovnáno! 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Souboj obou celků dopadl na podzim vítězně pro Ledce 6:1, když na hřišti soupeře nastřílely všechny branky ve druhé půli po dvou červených, tedy proti devíti a otočili nepříznivý vývoj střetnutí. Dnes začali domácí ale lépe, když již ve třetí minutě pláchl soupeři po křídle Jiří Pokorný a tváří v tvář Gründlovi uspěl obstřelením po zemi. Po čtvrt hodině hry bylo již vedení dvojnásobné. Havránek se jal hlavičkovat po centru z pravé strany, kulatý nesmysl se odrazil v souboji s gólmanem přímo k Ondřeji Tupému, který  měl již snadnou úlohu. Do přestávky se ovšem domácím zranil Gleissner, který již nedohrál před čtrnácti dny a na hřiště tak musel Mareš. Více se toho již ale neudálo a na šedesát přítomných fanoušků muselo být s výsledkem spokojeno.     

 


 

Navíc prakticky ihned po rozehrání udeřil Jiří Nový a náskok již byl třígólový. Jenže po chvilce se strhla valná hromada v šestnáctce domácích, ke střele se chystal Bártek, ovšem byl nedovoleně atakován a sudí Lang ukázal na značku pokutového kopu. Penalty se chopil Milan Herman a dodal zápasu náboj. Ještě více zdramatizoval Zbůch duel po zhruba hodině hry. Mrázek vracel do ohně prakticky až od postranní čáry přetažený centr z druhé strany, míč si našel Jan Hrdlička, který se zbavil svého strážce a akci vyšperkoval zakončením do pravého horního růžku. Jenže více se toho již v zápase neudálo a i přes nastavení zůstala kolonka střelců nevyplněna. Ledce tak bodově dotáhly lídra z Mladotic, Zbůch je předposlední.  

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Ledce
Matějka Marek: "Chyběli nám dva klíčoví hráči a hned zkraje zápasu se zranil další. Museli jsme vše přeskupit, obránce putoval do útoku, nastoupil i sekretář. Bylo to ubojované vítězství, tahali jsme ke konci nohy. "

TJ Baník Zbůch
Spiller Richard: "Hodnocení je z naší strany stále stejné. My hrajeme fotbal, kombinujeme, máme více ze hry, ale jsme bez bodů. Až jsem se divil, jak můžou mít domácí tolik bodů. Nedali jsme opět tutovky a dostáváme branky z našich chyb."



Počet diváků: 60. Rozhodčí: LANG Josef - MAREŠ Jan (N), HETTLER Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.