Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Heřmanova Huť dobyla Dolní Bělou a pokukuje po čtvrté pozici!


Branky


0

 

Hosté uspěli na půdě rozjeté Dolní Bělé hlavně díky povedené první půli.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Heřmanova Huť skolila na podzim Dolní Bělou těsně 2:1, k vítězství ji pomohlo i břevno, které domácí třikrát zachránilo. Dnes se ovšem hostům dařilo lépe. Již v prvním poločase si vypracovali dvoubrankový náskok, který se později ukázal jako rozhodující. Domácí nenavázali na výkony z minulých zápasů a v úvodním dějství se jim nedařilo. První ránu jim zasadil Lakó Jan, který si narazil se spoluhráčem a sám před Polívkou nezaváhal. Do poločasu ještě stvrdil náskok svých barev Martin Poslední, který se opět prosadil ranou zblízka.

 


 

Přítomní fanoušci hnali svůj tým za vyrovnáním a zkraje druhého poločasu domácí snížili, když akci svých barev zakončil Ladislav Pešička. Dolní Bělá vycítila šanci, ovšem síť se jí již rozvlnit nepodařilo a naopak, hosté potvrdili vítězství.  S Martinem Lakó si narazil Josef Cejhamr a završil dnešní střelecký výčet. Domácím totiž nepomohla ani odpísknutá penalta, kterou gólman Sladký vyrazil a dorážka mířila jen do tyče. Dolní Bělá je tak jedenáctá, hosté již jen dva body za čtvrtými Nečtinami.      

  

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Bělá
Matoušík Lukáš: "V prvním poločase jsme úplně vyhořeli, soupeř byl lepší a zaslouženě vedl. Pak jsme je i přehrávali, ale neproměnili jsme šance. Rozhodla první půle."

TJ Heřmanova Huť
Síbal Václav: "Hra se mi líbila, jeli jsme sem s tím, že budeme vycházet ze zabezpečené obrany, protože domácí jsou nebezpeční balony do vápna, jsou tvrdí, mydlí to. V první půle jsme je ale k ničemu prakticky nepustili, pak ovšem zlobili za stavu 1:2, ale třetí branka nás uklidnila. Jsou hodně nebezpeční, divím se, že se pohybují tam, kde se pohybují. "



Sestavy


TJ Sokol Dolní Bělá
J. Polívka [-] - T. Polcar [-] (75. M. Kraus [-] ) , J. Koudela [-] , J. Volf [-] , O. Sýba [-] - T. Bušek [-] , L. Kolář [-] , P. Kaprál [-] , L. Pešička [-] - J. Turjanica [-] (45. L. Matoušík [-] ) , M. Dobrý [-]

TJ Heřmanova Huť
M. Sladký [-] - J. Poslední [-] - M. Šůla [-] , B. Németh [-] (89. J. Franko [-] ) , T. Duník [-] , T. Vlach [-] , J. Cejthamr [-] , M. Poslední [-] , M. Lakó [-] , J. Lakó [-] (80. M. Kaprál [-] ) , V. Lakó [-]

ŽK: 75. M. Lakó .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: LANG Josef - BERNÁŠEK Michal (N), KONVALINKA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.