2:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

14.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroslav úspěšně vstoupila do jara vítězstvím 2:1


Branky


0

V jarní premiéře zavítali do Jaroslavi fotbalisté Sezemic. Utkání provázelo krásné počasí a solidní divácká návštěva, kterou potěšil zejména navrátilec Peška.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše podstatné v první půli

V domácím dresu se představil Jiří Peška, který se do Jaroslavi vrátil po angažmá v Zámrsku. A právě tento útočník hrál nakonec v utkání velmi důležitou roli.

 

Vše podstatné se odehrálo v prvním poločase tohoto zápasu. Již v 9. minutě se hosté ujali vedení, kdy po chybě domácího Pištory míč putoval po ose Báča - Knaute - Hajšíněk, kde posledně jmenovaný otevřel skóre utkání - 0:1. Vedení Sezemicím dlouho nevydrželo. Ve 12.minutě Jirout svým pasem přehodil obránce, a zapomenutý Peška po samostatném úniku vyrovnal - 1:1.

Poté oba týmy zkoušely vedení získat na svou stranu, o rušné momenty tak nebyla nouze. Nejdříve Knaute naservíroval míč do vápna Jaroslavi a nebezpečný závar volal po brance, ale obrana Jaroslavi s vypětím sil odvrátila.

Následně zahrozili domácí. Vstřelit branku mohli Jirout a zejména Milan Trunec, který orazítkoval tyč. Ve 31.minutě se však už jaroslavští radovali, z rohového kopu se trefil opět osamocený Peška, tentokráte hlavou - 2:1.

Po zbytek prvního poločasu se již nic nezměnilo.

 

 

Navzdory snaze, žádné další góly

Druhá půle přinesla zajimavý fotbal na obou stranách. Oba celky se snažily změnit skóre. Tempo diktovali domácí, Sezemičtí hrozili převážně z protiútoků a po chybách jaroslavských.

Každá ze stran měla minimálně jednu velkou šanci. Nejdříve zažil déjá vu Milan Trunec, který znovu orazítkoval tyč. Příležitosti měli i Jirout, Peška a Zerzán. Pak velkou šanci nabídl Sezemicím brankář Jaroslavi, který špatnou rozehrávkou za velkým vápnem našel hostujícího Knauteho. Ten postupoval na bránu z levé strany hřiště a pokusil se vracejícího se brankáře obstřelit, jeho pokus však neměl dostatečnou razanci a brankář Limberský tak napravil svou hrubku.

S blížícím se koncem utkání se Sezemice tlačily před branku domácích. Sérii rohových a přímých kopů však nijak nezúžitkovaly a tak utkání skončilo těsnou výhrou domácí Jaroslavi.



Ohlasy k zápasu


TJ Jaroslav
Roman Valenta ( trenér Jaroslavi ): Vydřené vítězství, které jsme mohli pojistit už v prvním poločase. Ve druhé půli jsme měli také nějaké šance. Ale báli jsme se o výsledek, protože soupeř hrozil z protiútoků. Jsem spokojen se třemi body.

TJ Spartak Sezemice B
Vlastimil Báča ( hráč Sezemic): Byl to pro nás první zápas od konce loňské části. Řekl bych, že jsme odehráli dobrý zápas. I když jsme na body nedosáhli, myslím, že na tomto výkonu můžeme stavět a že v dalších zápasech budeme mít více klidu, přesnosti a i nějaké body.

Autor: L. N.


Sestavy


TJ Jaroslav
D. Limberský [-] - J. Trunec [-] , S. Trunec [-] , A. Pištora [-] , L. Polák [-] - F. Marci [-] (86. J. Houžvička [-] ) , J. Friml [-] , V. Jirout [-] , J. Zerzán [-] - J. Peška [-] , M. Trunec [-] (71. L. Hloupý [-] )

TJ Spartak Sezemice B
M. Holeček [-] - V. Báča [-] , V. Báča [-] , P. Spěšný [-] , L. Borovec [-] , J. Skutil [-] - J. Kříz [-] , T. Holeček [-] , L. Knaute [-] , L. Horyna [-] - J. Brychta [-] (58. D. Řehák [-] ) , M. Hajšínek [-] (77. M. Levinský [-] )

ŽK: 57. S. Trunec - 58. V. Báča , 58. V. Báča , 60. L. Knaute .
Hráči zápasu: J. Peška - L. Knaute .
Místo: Jaroslav. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Hamrník Miroslav - ŠEBETKA Milan (N), BEZDÍČEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.