3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

18.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O důležité body se bojovalo v Ostřetíně.


Branky


0

Posílení domácí pokračují v jarní jízdě za zachránou. V cestě jim tentokrát stály Sezemice...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly domácích

Úvodní minuty patřily spíše Sezemicím, které se od počátku ujaly taktovky a snažily se o brzký gól. Nicméně i domácí měli velké šance.

Za Sezemice byl k brance nejblíže Spěšný, který ale vypálil pouze do připraveného brankáře Schejbala. O něco později to zkusil Kříž, jehož pumelice vyslaná na bránu byla zneškodněna parádní robinzonádou.

Domácí pak nevyužili hlavičku z malého vápna a samostatný únik také v brance ještě neskončil.

Další výrazný moment se odehrál ve vápně Ostřetína, ve kterém byl na dvakrát sražen k zemi pronikajicí Langr, ale ani jeden ze zákroků sudí neposoudil jako penaltový.

Pak už poprvé udeřili domácí, když ve 25. minutě Udržal otevřel skóre po nedůrazu Sezemic při odkopu míče - 1:0.

Hra v této části patřila domácím, kteří se nebezečnými akcemi dostávali před branku Sezemic a vyvýjeli značnou snahu o druhý gól. Ten se jim povedlo vstřelit ještě v závěru poločasu. Samostaný nájezd sezemický brankář Levinský ještě s pomocí tyče vytěsnil. Následný roh již ale hosté neodvrátili a J.Vančura zvýšil na poločasových 2:0.

Dvě neproměněné penalty

Úvod druhé půle poznamenala červená karta ostřetínského Matouše Vančury, který putoval do sprch po druhé žluté. Obraz hry se poté rapidně změnil a sezemičtí domácím téměř nepůjčili balón.

Výrazná územní převaha však k tíženému výsledku nevedla. Veškeré šance byly zlikvidovány domácí obranou, nebo skvělým brankářem Schejbalem. Ve velké šanci hostů, se po krásném centru objevil T. Kašpar, jeho hlavička v síti neskončila. O chvíli později opět T. Kašpar zaskočil všechny domácí hráče dlouhým autovým hodem až do vápna, kde si Langr neporadil s míče a ten mu odskočil do autu.

Z ojedinělého útoku domácích se však zrodila velká příležitost ke vstřelení další branky. Míč ve vápně Sezemic smolně trefil ruku Hrdého a rozhodčí nařídil penaltu. Tu ovšem Levinský vystihl a vyrazil do zdánlivého bezpečí. Ovšem centrovaný míč zpět do vápna již obrana neodvrátila a Hlava zvýšil na 3:0.

 

Sezemice ještě zkoušely najít recept na vstřelení alespoň čestného gólu. To se jim však nedařilo. Až těsně před koncem se naskytla přležitost v podobě penalty, kdy jeden z domácích obránců zahrál v pokutovém území rukou. K penaltě se postavil T. Holeček, ale jeho rána skončila na tyči. Odražený míž pak Báča nezvládl usměrnit mezi tři tyče.

 

V tomto utkání se domácí radovali z dalších cenných tří bodů a pokračují ve svém jarním vzkříšení. Na svého dnešního soupeře už ztrácejí jen dva body.



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Sezemice B
Vlastimil Báča ( hráč Sezemic): V tomto utkání jsme bohužel nepotvrdili výsledek z minulého týdne. A jelikož domácí byli přesnější v koncovce, mohli se radovat a vrátit nám tak porážku z podzimního zápasu.

Autor: L. N.


Sestavy


TJ Sokol Ostřetín
M. Schejbal [-] - M. Klempíř [-] (83. P. Bukáček [-] ) , M. Vančura [-] , R. Svoboda [-] (68. J. Hubáček [-] ) , L. Pelc [-] - M. Sýkora [-] , J. Vančura [-] , M. Udržal [-] (53. D. Krátký [-] ) , O. Valášek [-] - J. Hlava [-] , J. Horák [-] -

TJ Spartak Sezemice B
M. Levinský [-] - J. Skutil [-] (71. ) , A. Blažek [-] , M. Hrdý [-] , R. Skutil [-] - P. Spěšný [-] , T. Holeček [-] , J. Kříz [-] , V. Langr [-] - M. Hajšínek [-] (57. T. Kašpar [-] ) , L. Horyna [-] (46. F. Knížek [-] ) -

ŽK: 35. J. Horák , 37. M. Vančura - 63. M. Hrdý . ČK: 47. M. Vančura .
Hráči zápasu: M. Schejbal - J. Kříz .
Místo: Ostřetín. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hamrník Miroslav - HEJL Milan (N), HOLEČEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.