2:3
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 17:00

19.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mikulovice zvítězily v Jaroslavi a vrátily se do čela tabulky


Branky


0

Velice důležitý zápas se hrál v neděli v Jaroslavi, kam přijely Mikulovice. Domácí v minulém kole zachránili na konci zápasu v Pardubičkách alespoň bod. Ale v tabulce už se na ně dotahoval Torpedo. Mikulovice zase potřebovaly odčinit prohru z derby proti Dražkovicím, po které je na čele tabulky vystřídal Chvojenec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rána Jaroslava Trunce se ujala

Domácí byli od začátku v defenzívě. Mikulovice hodně držely míč na svých kopačkách, ale do šancí se nedostávaly.

Naopak do vedení mohli jít jaroslavští, ve velké možnosti byl jaroslavský Peška, ale gól vstřelit nedokázal. Ránu z úhlu od Milana Trunce vyrazil brakář Těšinský.

Příliš mnoho momentů před brankami se neodehrávalo, hrál se fotbal od vápna k vápnu. 

Ve 28.minutě se odhodlal ke střele z dálky Jaroslav Trunec, míč letěl k tyči a plachtící Těšínský na něj nedosáhl - 1:0.

O chvíli později střílel ze standardní situace znovu J.Trunec, ale Těšínský se tentokrát překonat nenechal.

Mikulovičtí měli územní převahu, ale domácí jim do konce poločasu výraznější šance nedovolili a šťastnou střelou vyhráli první poločas.

 

Stefanov strůjcem obratu

Do druhé půle hosté vytřídali, na hřiště se dostali Hyxa a Stefanov. Hra Mikulovic byla hned o něco živější a domácí museli hodně snažit, aby si udrželi vedení.

V 55.minutě se míče ujal Pavel Vencl, dostal se až k velkému vápnu, kde obešel dva soupeře a střelou na vzdálenější tyč srovnal stav - 1:1.

Psala se 63.minuta, když velkou chybu vyrobil kapitán hostů Handlíř. Rozehrávku mikulovického stopera vystihl Peška a překonal Těšínského - 2:1.

Poté byl v obrovské šanci Jirout, před kterým stála skoro celá prázdná branka, ale Jirout pouze trefil brankáře Těšínského. 

V 82.minutě signalizoval pomezní rozhodčí ofsajd, ale hlavní sudí nechal hru běžět. Jaroslavští přestali hrát, čehož využil Stefanov a střelou podél brankáře vyrovnal - 2:2.

Vrátit vedení domácím mohl Milan Trunec, ale s jeho hlavičkou po rohu Jirouta si Těšínský poradil a z následného závaru nedokázali domácí dostat míč do sítě.

Minutu před koncem normální hrací doby se odrazil míč ke Stefanovovi a ten prostřelil vše, co mu stálo v cestě - 2:3.

Mikulovice si závěr pohlídaly a díky cenné výhře se vrátily do čela tabulky. Domácí naopak opustili třetí místo, když je předstihlo Torpedo Pardubice.



Ohlasy k zápasu


TJ Jaroslav
Roman Valenta ( trenér Jaroslavi ): Myslím si,že zápasu by slušela remíza. Hosté byli fotbalovější, my jsme bojovali. Mohli jsme dát branku na 3:1, nedali jsme a bohužel jsme si nechali dát dva góly ke konci zápasu a nakonec prohráli. Remíza by byla spravedlivější.


Autor: L. N.


Sestavy


TJ Jaroslav
D. Limberský [-] - L. Polák [-] , A. Pištora [-] , S. Trunec [-] , J. Trunec [-] - M. Šebetka [-] (72. J. Houžvička [-] ) , J. Friml [-] , V. Jirout [-] , F. Marci [-] - M. Trunec [-] (56. L. Hloupý [-] ) , J. Peška [-] -

SK-1.FC Mikulovice
O. Těšínský [-] - J. Vencl [-] (46. R. Stefanov [-] ) , P. Vencl [-] , J. Plesinger [-] , T. Karlík ml. [-] , L. Valský [-] , M. Carda [-] (46. J. Hyxa [-] ) , P. Handlíř [-] , J. Kříž [-] , K. Hromek [-] , L. Křivka [-]

ŽK: 70. A. Pištora - 1. J. Vencl , 70. P. Handlíř .
Hráči zápasu: J. Trunec - R. Stefanov .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Rambousek Miloš - BEZDÍČEK Tomáš (N), KARLÍK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.