Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V přestřelce zvítězily Sezemice


0

V souboji dvou rezervních týmů ze spodní části tabulky se museli oba celky obejít bez několika hráčů. Z vítězství se nakonec radovali sezemičtí, díky dvěma brankám v úvodu druhé půle. Více už v následujícím reportu.

 

NOVINKA: Oznámkujte úroveň zápasu, hru obou týmů i jednotlivých hráčů nebo třeba pochvalte výkon rozhodčího:-). Pomozte nám určit hvězdy zápasu!  Obodovat lze i občerstvení, zázemí a stav hrací plochy. Celé utkání nyní můžete dát pod lupu a říct všem svůj názor!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Další Levinského zneškodněná penalta

Za pěkného počasí vyběhly v sobotu odpoledne na hřišti v Opatovicích dvě improvizované jedenáctky, neboť oba celky se museli vyrovnat s několika absencemi.

 

Do utkání vstoupili lépe opatovičtí hráči, kteří se ujali vedení již v 6. minutě, kdy míč dostal osamocený Šťastný a otevřel skóre - 1:0.

Sezemice se tlačily do vápna a vypracovaly si i několik pěkných šancí, ty ale nevyužily. Vyrovnání přišlo ve 20.minutě a zasloužil se o něj Knaute, který dostal na své půlce balon a nastartoval k nádhernému sólu. Když utekl po lajně všem hráčům, natlačil se do vápna a vyrovnal - 1:1.

Další důležitý moment nastal ve 42. minutě, kdy po faulu Horyny byla proti Sezemicím nařízena penalta. Celkově třetí ve třech po sobě jdoucích utkáních.

I tuto penaltu, potřetí v řadě,  dokázal Levinský vyrazit. K odraženému balonu se ale nejdříve dostal opatovický Adamuška a poslal domácí znovu do vedení - 2:1.

Zdálo se, že poločas tímto výsledkem skončí. Ale ihned po rozehrávce se hosté dostali do vápna opatovických, kde T. Holeček ml. prokázal svou šikovnost, když se protáhl kolem bránících a našel Brychtu, který už jen dorazil míč do brány -  2:2.

To už bylo z první půle definitivně vše.

Zdařilý vstup Sezemic

Vstup do druhé půle vyšel parádně Sezemicím. Ihned ve 46. minutě si vzal míč Tláskal, nikým nerušený proběhl před vápno domácích a svou umístěnou střelou k tyči nedal brankáři šanci - 2:3.

A o šest minut později Sezemice dokázaly skórovat znovu a odskočily domácím o dva góly. Centr do vápna Opatovic způsobil zmatek v domácí obraně, kde se nejlépe zorientoval T.Holeček st. a zamířil přesně - 2:4.

Poté se na hřiště dostal i sezemický Petr Málek, když musel nuceně střídat Báča. Pro Petra Málka to byl velký návrat na zelené trávníky.

Dvoubrankový náskok Sezemice lehce ukolébal a Opatovice začínaly hrozit nebezpečnými šancemi. Ale hosté útokům odolávali i díky skvěle hrajícím Tláskalovi s Plecháčkem.

Dobrou možnost měl Málek, který se dostal k odraženému míči a střelou z halfvoleje se pokusil navýšit skóre. Jeho střela však byla zblokována. O chvíli později se k přímému kopu ze slibné vzdálenosti dostaly Opatovice. Centr do vápna hráči Opatovic využily a Svoboda snížil na 2:4. Psala se 76.minuta a závěr zápasu sliboval pořádné drama.

Závěrečný tlak Opatovic nakonec žádnou další branku nepřinesl a tak si Sezemice odvezly cenné 3 body.

 

 

NOVINKA: Oznámkujte úroveň zápasu, hru obou týmů i jednotlivých hráčů nebo třeba pochvalte výkon rozhodčího:-). Pomozte nám určit hvězdy zápasu!  Obodovat lze i občerstvení, zázemí a stav hrací plochy. Celé utkání nyní můžete dát pod lupu a říct všem svůj názor!



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Sezemice B
Vlastimil Báča ( hráč Sezemic): Zápas oba týmy nezastihl v úplně nejsilnějších sestavách a to se také na utkání podepsalo. I když domácí v první půli dvakrát vedli, vždy jsme dokázali odpovědět a v druhé půli odskočit i na dvoubrankový náskok, který jsme dokázali využit a mohli si tak připsat druhý vítězný zápas v řadě.

Autor: L. N.


Sestavy


AFK Opatovice n. L. B
A. Zelinka [-] - A. Mejtský [-] , D. Vosáhlo [-] , M. Jánoš [-] , P. Svoboda [-] - M. Špalek [-] , R. Bíro [-] , D. Adamuška [-] , R. Richter [-] - J. Tešla [-] , B. Šťastný [-]

TJ Spartak Sezemice B
M. Levinský [-] - V. Báča [-] (60. P. Málek [-] ) , R. Plecháček [-] , V. Tláskal [-] , P. Spěšný [-] - L. Knaute [-] , T. Holeček ml. [-] , T. Holeček [-] , Š. Kožnar [-] - J. Brychta [-] , L. Horyna [-]

Hráči zápasu: P. Svoboda - V. Tláskal .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Rambousek Miloš - ŘEZÁČ Radek (N), JÁNOŠ Radim (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.