Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražkovice vezou z Opatovic bod


Branky


0

Vyrovnané utkání, které nakonec skončilo spravedlivou dělbou bodů. Více se dozvíte v následujícím reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hbití hráči Opatovic zlobili obranu hostů

Dražkovice v tomto zápase postrádaly několik hráčů. Takže jejich sestava byla poněkud lepená. Zásahnout musely i do obranné čtyřky, kde ve stoperské dvojici nastoupili Voříšek s L.Mazánkem. Domácí tým má v ofenzivě hodně hbité hráče a ti dělali dražkovickým stoperům, kteří už neoplývají tou největší rychlostí, velké problémy.

Opatovice se tak po míčích za soupeřovu obranu dostávaly do slibných šancí. Tu první obrana hostů ještě přečkala bez úhony. Ale v 8.minutě se již měnilo skóre. Když Adamuška mířil sám na Lichtnera a střelou podél dražkovického brankáře skóroval - 1:0.

Vyrovnání na sebe opravdu nechalo moc dlouho čekat. Prakticky ihned po rozehrávce přišel dlouhý míč do šestnáctky, kde J.Mazánek vyhrál souboj se svým strážcem a nalil míč na vápno D.Stehnovi, který svojí střelu z první uklidil k tyči - 1:1.

Pak přišla chyba mladého sudího Říhy. Ten toitž vytáhl pouze žlutou kartu, poté co dražkovický brankář Lichtner úmyslně zahrál rukou mimo pokutové území.

Hosty mohl poslat do vedení J.Mazánek, když se k němu ve vápně odrazil míč, ale svoji tutovku zazdil a poloprázdnou branku vysoko přstřelil.

Ve 38.minutě unikl obraně Štastný a poradil si i s brankářem Lichtnerem - 2:1.

Domácí měli ještě další slibnou možnost, jenže Lichtner se ze strany prostřelit nenechal.

Tempo hry opadlo

Díky teplému počasí tempo hry ve druhé půli opadlo a všichni na hřišti už toho měli plné zuby. Snad jen domácí střední záložník Adamuška byl neutavitelný, někteří by jej dokonce mohli v nadsázce podezřívat, že má dvoje plíce.

Hostům se podařilo vyrovnat v 55.minutě, když J.Mazánek rozehrál roh a následná hlavička Vladyky byla jako, když udeří kladivo na hřebík - 2:2.

Šance, kterou dokázalili spálit domácí hráči, byla více než stoprocentní. Dražkovický stoper Voříšek totiž podklouzl a dva opatovičtí hráči směřovali sami na branku, jenže Vandas trefil míč tak mizerně, že vůbec neletěl na branku, ale dopadl pouze kousek od něho. Domácí hráč se ještě pokoušel situaci napravit, ale to už přispěchala dražkovická poslední záchrana v podobě Kopečného, který míč odkopl do bezpečí.

Vyhrát mohli ještě také hosté, když po Mazánkově další nabídce pálil Krejčík těsně vedle šibenice domácí branky.

Poslední šanci v utkání měli domácí hráči, ale přímý kop Lichtner vyrazil a rozhodčí ukončil zápas.

Oba týmy si tak nakonec body spravedlivě rozdělily, což korespondovalo s děním na hřišti.

 



Ohlasy k zápasu



SK Dražkovice
Jan Mazánek ( hráč Dražkovic ): Soupeř hodně využíval rychlosti svých útočných hráčů a naše obrana s tím měla problémy. Ve druhém poločase se nám to podařilo eliminovat i díky tomu, že také domácím ubývaly síly. Škoda, že jsme nevyužili šance na 2:1 a poté na 3:2, pak už bychom to třeba dotáhli do vítězného konce. Ale místo toho jsme pokaždé dotahovali a neměli možnost jít do vedení, což bylo možná rozhodující. Opatovice ale měly také svoje šance, takže výsledná remíza odpovídá hře a je spravedlivá.

Autor: L. N.


Sestavy


AFK Opatovice n. L. B
P. Hampl [-] - B. Šťastný [-] , A. Mejtský [-] , M. Jánoš [-] , P. Svoboda [-] , M. Špalek [-] , J. Tešla [-] (65. M. Křovák [-] ) , M. Sládeček [-] , O. Kučera [-] (58. R. Richter [-] ) , D. Adamuška [-] , M. Vandas [-]

SK Dražkovice
P. Lichtner [-] - J. Portyš [-] , L. Mazánek [-] , M. Voříšek [-] , M. Kopečný [-] - D. Stehno [-] , T. Stehno [-] , L. Vladyka [-] , M. Bílek [-] - J. Mazánek [-] , J. Krejčík [-] -

Místo: Opatovice nad Labem. Počet diváků: 41. Rozhodčí: Říha Filip - PICKA Tomáš (N), HORÁK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.