2:2
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

23.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dělba bodů v záchranářském souboji


Branky


0

V neděli se v Sezemicích hrálo o důležité body v boji o záchranu, přijely totiž Staré Ždánice. Oba týmy si nakonec body rozdělili. Více už v následujícím reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nejprve vedli, pak ale museli dotahovat

Utkání sužovalo velké vedro. Domácích se naštěstí sešlo oproti minulému zápasu alespoň 12.

Začátek utkání byl ve znamení mnoha nepřesností.To prolomil ve 4. minutě Báča, který pěkným centrem vyslal Knížka do brejku, ten byl ale zastaven faulem a sudí odpískal pokutový kop. K tomu se postavil T. Holeček ml. a s přehledem proměnil - 1:0.

O několil minut později se však stejně přesným centrem blýskli hosté a Pavel Lakatoš unikal sám na bránu. Ani ten se nemýlil a velice rychle srovnal 1:1.

V 23. minutě Báča odkopával míč, který se dostal jen k jednomu ze ždánických hráčů. Následný centr  nikdo z bránících nedokázal zachytit a Lakatoš se trefil podruhé - 1:2.

Vyrovnání zajistil Knížek, který využil velké chyby hostujícího brankáře, kterému vypadl míč z rukou a Knížek pohotově srovnal - 2:2.

Další velká šance se pak naskytla Sezemicím. Míč prošel vápnem a dostal se k Báčovi, jeho střelu z velice nadějné pozice však brankář Sivoň reflexivně vytáhl. Poločas se pak již dohrál bez branek, ale se dvěma zraněními na straně Sezemic, kdy Báča a Horyna dohrávali se sebezapřením.

Skóre už se neměnilo

Druhý poločas patřil více sezemickým. Ti si vytvořili mnoho šancí, ale chybělo štěstí a přesnost v koncovce. Aktivní Knížek a Brychta napadali obránce hostí a z jejich často nepřesných odkopů se domácí dostávali do slibných možností, avšak nikdo nenašel recept na finální příhrávku. Největší šance hostů skončila na břevně Levinského branky.

V závěru utkání mohly Sezemice vstřelit vítěznou branku. Nejdříve Báča poslal nebezpečný centr do vápna na Knížka. Ten se prodral k míči a byl dle názoru všech faulovaný, ale sudí další pokutový kop odpískat odmítl. Druhá šance se nabídla, když Báča uspěl v souboji jeden na jednoho a dostal se ke střele na bránu. Tu Sivoň vyrazl k osamocenému Holečkovi st., který měl dobrou možnost ke vstřelení gólu. Ale i této střele chyběla přesnost a míč skončil nad odkrytou brankou.

Zbytek utkání se dohrál s mnoha ostrými souboji, ale již bez branek. A tak konečné skore bylo 2:2. Z čehož nakonec budou mít větší radost sezemičtí, neboť pro Ždánice bod v dané situaci nic neřeší.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Sezemice B
Vlastimil Báča ( hráč Sezemic ): Zápas jsme začali dobře, ale postupně přicházela zranění, která nás trochu limitovala ve hře. Vyhrát jsme zcela jistě mohli, ale v konečném součtu pro nás i tento bod má velký význam. Také bych chtěl touto cestou pogratulovat spoluhráči Hajšínkovi, který nás povzbuzoval dnes výjimečně jen z tribuny, jako novopečený otec.


Autor: L. N.


Sestavy


TJ Spartak Sezemice B
M. Levinský [-] - J. Skutil [-] , R. Skutil [-] , R. Plecháček [-] , V. Báča [-] - P. Spěšný [-] , T. Holeček ml. [-] , T. Holeček [-] , L. Horyna [-] (76. P. Málek [-] ) - J. Brychta [-] , F. Knížek [-] -

Sokol Staré Ždánice
L. Sivoň [-] - O. Pleskot [-] (59. P. Lakatos [-] ) , P. Lakatos [-] , A. Kněžour [-] , P. Rezler [-] , J. Pulpán [-] (76. K. Bartoš [-] ) , D. Rychter [-] (65. T. Zdichynec [-] ) , M. Koch [-] , J. Púlpán [-] , J. Picka [-] , T. Pavelka [-]

Hráči zápasu: F. Knížek - P. Lakatos .
Místo: Sezemice. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Zeman Josef - HOLEČEK Martin (N), KUBÍČEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.