3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

23.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jaroslav doma přehrála Opatovice


Branky


0

Ve 23.kole přijely do Jaroslavi Opatovice. Domácí v zápase spalovali jednu šanci za druhou a utkání si sami zkomplikovali. Více v následujícím reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Soutěž ve spalování šancí

Domácí měli od úvodu navrch a v 8.minutě se mohli radovat z první branky. Šebetka poslal dlouhou přihrávku M.Truncovi, ten obehrál obránce, dostal se do pokutového území a zpětnou nahrávkou nalezl Pešku, který prostřelil brankáře - 1:0.

Pak přišlo velké množství jaroslavských šancí. Skórovat mohli například  M.Trunec, Peška a Marci. Skóre se znovu měnilo ve 22.minutě, kdy se opět trefil Peška. Jaroslavský útočník dostal dlouhý balón od S.Trunce, zpracoval si jej a z pravé strany střelou na zadní tyč  skóroval - 2:0.

Hosté měli v první půli jedinou zajímavou střelu, která sice nakonec mířila vedle, ale byla nebezpečná.

Domácí žádnou další šanci neproměnili. Do kabin se tedy šlo za stavu 2:0, za což mohli být hosté , vzheledem k množství šancí Jaroslavi, ještě rádi.

Jaroslav se nakonec strachovala o výsledek

Někteří fotbaloví experti a klasici zastávají názor, že vést 2:0 v poločase je velice ošidné. Jaroslavští , jakoby ukolébáni výsledkem a převahou v první půli, ve druhém poločase polevili.

Hosté začali vystrkovat růžky a vytvářeli si nebezpečné situace, které jaroslavská obrana vyřešila.

Ale i domácí si stejně jako v první půli vytvářeli gólové šance a pokračovali v jejich zahazování. Vyprávět by o tom mohli znovu M.Trunec a Peška.

V 75.minutě přišla standardní situace Opatovic, na dlouhý míč do vápna vyběhl brankář Limberský, ale ve skrumáži balón neudržel a Vandas prostřelil klubko hráčů před sebou - 2:1.

Utkání bylo v závěru nečekaně zdramatizováno, hosté vycítili možnost a snažili se udeřit podruhé. Ale drama trvalo jen chvíli, o pět minut později totiž přišla jaroslavská pojistka. J.Trunec rozehrál standardní situaci, na velkém vápně podstoupil souboj Peška a od obránce Opatovic se míč odrazil ke střídajícímu Vojtíškovi, který střelou podél brankáře uklidnil domácí - 3:1.

V závěru se jaroslavští zatáhli a Opatovice se ještě pokusily o další zdramatizování zápasu. Hosté si už žádnou opravdu vyloženou šanci nevypracovali a Jaroslav si vítězství pohlídala.



Ohlasy k zápasu


TJ Jaroslav
Roman Valenta ( trenér Jaroslavi ): „Naše vítězství je zasloužené. Zápas jsme si zkomplikovali sami, kdybychom proměnili šance, kterých jsme měli na tři zápasy, mohli jsme už od poločasu hrát v klidu. Bohužel jsme šance neproměnili, hosté snížili a strachovali jsme se zbytečně o výsledek."


Autor: L. N.


Sestavy


TJ Jaroslav
D. Limberský [-] - J. Zerzán [-] , S. Trunec [-] , A. Pištora [-] (69. L. Hloupý [-] ) , J. Trunec [-] - M. Šebetka [-] (87. J. Hájek [-] ) , V. Jirout [-] , J. Friml [-] , F. Marci [-] (46. L. Polák [-] ) - M. Trunec [-] (75. M. Vojtíšek [-] ) , J. Peška [-] (87. J. Houžvička [-] ) -

AFK Opatovice n. L. B
P. Hampl [-] - D. Vosáhlo [-] , R. Jánoš [-] , R. Bíro [-] , M. Vandas [-] , D. Adamuška [-] , O. Kučera [-] (46. R. Richter [-] ) , M. Špalek [-] , P. Svoboda [-] , M. Jánoš [-] , A. Mejtský [-]

ŽK: 57. R. Bíro , 70. A. Mejtský .
Hráči zápasu: J. Peška .
Místo: Jaroslav. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Klíma Miroslav - BEZDÍČEK Tomáš (N), ŘEZÁČ Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.