0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

24.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražkovice gólem v závěru šťastně porazily Torpedo


Branky


0

Souboj týmů hrajících v přední části tabulky nenabídl adekvátní fotbal. Nakonec byli šťastnější domácí, když jim v samém závěru zařídil výhru D.Stehno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žádná extra podívaná

Zápas se hrál na hřišti v Dražkovicích, jelikož vzájemné podzimní střetnutí se kvůli rekonstrukci dražkovického pažitu odehrálo v Mněticích.

Utkání i vzhledem k teplému počasí nemělo v první půli nijak oslnivé tempo a ani šancí k vidění moc nebylo.

Tu největší měl Kmoníček, když obral o míč Voříška a řítil se sám na drřžkovickou branku, pokusil se obstřelit Lichtnera, trefil však pouze tyč.

Neproměněné šance Torpeda byly potrestány

Ve druhém poločase už měli viditelně více ze hry hráči Torpeda. Ale ke své smůle spalovali jednu šanci za druhou. V tomto směru "vynikl" nejvíce Štěpán, pro kterého nebyl problém přestřelit branku z malého vápna. 

Torpedo mohlo vstřelit několik branek, ale všechny své šance zakončovalo mimo tři tyče. 

Zničehonic přišel v závěru trest na druhé straně, když Komárek vybojoval míč, který se dostal k D.Stehnovi a ten po narážečce s Mazánkem v ojedinělé šanci dražkovických dopravil míč do sítě - 0:1.

Tato branka byla tím posledním, co se v zápase stalo. Dražkovice se tak radují ze šťastné výhry.



Ohlasy k zápasu



SK Dražkovice
Jan Mazánek ( hráč Dražkovic ): „Vzhledem k teplému počasí a indispozicím z předešlého dne, to z obou stran nebyl fotbal moc ke koukání. Ve druhém poločase už jsme byli pod tlakem a vyhráli jsme opravdu šťastně gólem v devadesáté minutě. I takový je fotbal."

Autor: L. N.


Sestavy


Torpedo Pardubice
A. Klinecký [-] - J. Vrbata [-] , M. Večeřa [-] , F. Lukeš [-] , J. Jarmar [-] (41. D. Kmošek [-] ) - M. Filípek [-] , J. Kaciáň [-] , O. Kmoníček [-] , J. Roman [-] - P. Koreček [-] , J. Štěpán [-] -

SK Dražkovice
P. Lichtner [-] - J. Portyš [-] , M. Voříšek [-] , L. Vladyka [-] , L. Kuta [-] - T. Stehno [-] , J. Mazánek [-] , D. Stehno [-] , M. Bílek [-] - Z. Komárek [-] , L. Movsesyan [-] -

Místo: Dražkovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Zeman Josef - ŠTOČEK Milan (N), BÁRTA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.