0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 13:00

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravice si veze body ze zápasu s Radkovem


Branky


0

Moravice měla minulé kolo problém se sestavou, když jich na utkání do Sosnové přijelo jen 11 a prohráli po špatném druhém poločase 3:0. Zato Radkovští dokázali s ambiciózními Štáblovicemi remizovat a pomohli tak Chvalíkovicím a Slavkovu bodově odskočit v souboji o postup. Moravice měla Radkovu co vracet. Na podzim si body s Moravice odvezl Radkov a Moravice si je nyní chce odvést zpět. Zápas se odehrál v Melči z důvodů rekonstrukce kabin Radkovského týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Problémy se střelbou

Už od začátku zápasu měli problémy s koncovkou oba týmy. Důrazná hra hostující obrany dělala obrovský problém třem domácím útočníkům. Hosté se dostali v 16. minutě do první vyložené šance, ale poté co Kolář ve skluzu překonat domácího brankáře vykopl balón z brankové čáry obránce domácích. Poté se domácí tlačili do zakončení, ale střely končili bud hodně vedle nebo na nohách hostující obrany. Moravice spoléhala na rychlé přechody do útoku, ale nedařilo se ji dát finální přihrávku, která by vedla k ohrožení branky domácích. Radkov hrozil ze standartních situací, ale za zmínku stojí jen přímí kop Týna, který skončil těsně nad brankou Jana Smolka. V 35. minutě po delším tlaku Moravice centroval před branku domácích Moravický Havlíček a jeho centr zapadl za domácího brankáře – 0:1. Domácí nadále zkoušeli projít přes hostující obranu, ale ta měla dnes výbornou formu. Když už jim míč prošel, byl včas na místě Smolek Jan.

Domácí se snažili o vyrovnání.

Hosté do druhého poločasu nastoupili s odhodláním udržet výsledek ve svůj prospěch. Domácí se snažili projít skrz obranu, ale marně. Moravice hrozila z brejku. Pavelek se řítil sám na domácího brankáře, ale v poslední chvíli mu míč nadskočil na holeň a poslal ho vysoko nad domácí branku. Domácí nadále hrozili ze standartních situací. Nebezpečný roh vyboxoval mimo vápno jistý Smolek Jan, ten zneškodnil i střelu Týna s přímého kopu s hranice velkého vápna. Centr s levé strany zkoušel hlavou poslat do sítě Hanuš, ale Smolek byl u tyče včas. Domácí při svém rozestavení měli převahu ve středu hřiště, ale nebylo jim to nic platné, obrana Moravice byla skoro bezchybná. Před koncem utkání se ještě do šance dostal Hroško, ale nakonec nedokázal vystřelit.

 

Moravice si tak připsala svou první jarní výhru a odjížděla se 3 body domů. 



Ohlasy k zápasu


TJ SPS Radkov
Miroslav Týn (trenér): Moravice zaslouženě vyhrála, byla hladovější a měla větší chuť vyhrát. Katastrofálně zahrál náš útok, který za celý zápas dvakrát slabě trefil prostor brány. Dostali jsme smolný gól a nebyli jsme schopni zopakovat výkon z minulého kola.

TJ Moravice
Jan Smolek (kapitán): Dnes byl podle mě k vidění docela pohledný fotbal. Kluci hráli dnes úplně stejně jako první poločas proti Sosnové, ale dnes jim to vydrželo celý zápas. Chtěl bych hlavně pochválit celou obranu, která dnes podržela celý tým.



Sestavy


TJ SPS Radkov
M. Rozehnal [-] - J. Mikula [-] , J. Lasák [-] , A. Vymětal [-] - M. Bek [-] , T. Brodský [-] (70. P. Murcek [-] ) , O. Chreno [-] , K. Michálek [-] - R. Olbrecht [-] (46. F. Honeš [-] ) , L. Hanuš [-] , M. Týn [-] -

TJ Moravice
J. Smolek [-] - J. Smolek [-] , J. Navrátil [-] , M. Porubek [-] , O. Havlíček [-] - M. Kremser [-] , M. Číp [-] , J. Lindovský [-] , M. Kolář [-] - J. Pavelek [-] (75. M. Blokša [-] ) , M. Kocián [-] (46. D. Hroško [-] ) -

ŽK: 14. J. Lindovský , 81. D. Hroško .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Nejnovější události

M. Lhotský 20:16 17.8.2016 e

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku