Skřipov plichtil s Holasovicemi


Branky


0

V první dějství byl lepší domácí Skřipov. Ujal se hned na začátku vedení. Holasovice však v polovině první půle dokázaly skóre srovnat. Skřipov však za chvilku opět strhl vedení na svou stranu. Ve druhé půli byla hra vyrovnaná s šancemi na obou stranách. V 60. minutě Holasovice srovnali skóre zápasu. Pak už zápas dospěl k remízovému konci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním dějství byla lepším týmem domácí družina ze Skřipova. Už ve třetí minutě šla do vedení, když se po rohovém kopu útočící hráč hostí lehce tečoval přízemní centr před Davidem Dehner, kterému míč proskočil mezi nohama a za ním další nepokrytý Richard Lichý tečí skóroval - 1:0. Nadále byl Skřipov lepším týmem, ale umřel na proměňování šancí. Neúspěšní byli Přemysl Poltier, Jakub Murcek a Ondřej Hrbáč. Přišel proto test, když v 26. minutě se podařilo vyronvat Kamilovi Kramnému po krásném centru Jiřího Matýska, když dorážel míč z blízkosti na přední tyči - 1:1. Domácí v 33. minutě opět strhli vedení na svou stranu, když se střelecky dokázal prosadit Jakub Murcek - 2:1. Do kabin i přes převahu šli domácí jen s jednobrankovým náskokem.

 

Ve druhém dějství se hra vyrovnala a i Holasovice začaly být nebezpečné. Šance se urodily na obou stranách. Hlavním spalovačem na straně domácích byl hlavně David Horáček, který evidentně neměl střelecký den. Z mnoha holasovických šancí se ujala ta v 60. minutě, když přímý kop Jiřího Bolíka hlavou usměrnil za záda domácího brankáře Oldřicha Žáka Ondřej Černý - 2:2. I v následném průběhu si šance vypracovaly obě ekipy, ale žádná se jíž neujala a zápas tak dospěl k remízové dělbě bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Skřipov
Zbyněk Dluhoš (vedoucí týmu): V první půli jsme měli více ze hry než Holasovice. Šancí jsme taky měli více a dvě jsme proměnili. Oni dali branku klasicky z naší chyby. Druhá půle byla vyrovnaná. šance na obou stranách. Opět jsme jim darovali branku a zápas dospěl k remíze.

TJ Sokol Holasovice
Petr Bolík (trenér): V prvním poločase jsme neměli chuť a zájem hrát. Hráči neměli žádnou touhu hrát fotbal a zvítězit. Po mém proslovu se jejich hra mírně zlepšila a ve druhé půli byla vidět bojovnost a větší nasazení i ta chuť. Remíza je pro nás šťastná, vzhledem k prvnímu poločasu, ale asi ve výsledku pro oba celky zasloužená.



Počet diváků: 75. Rozhodčí: MIKOŠEK Stanislav - BRIA Jiří (N), MATÝSEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.