4:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Píšť rozhodla v samém závěru


Branky


30. R. Vitásek (vl.) , 79. L. Masnica , 90. M. Růžička , 90. L. Pamula - 62. J. Polák , 84. R. Vitásek
0

Píšť si v posledním zápase spravila chuť po nepovedené sezóně a góly v závěru zápasu porazila Závadu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první polovině zápasu byla lepším týmem domácí Píšť. Ta hrála v sestavě z několika hráči á týmu, a na její hře to bylo více než patrné. Hosty v kritických okamžicích dokázal podržet brankář Petr Krajíček. Do vedení šla domácí družina v 30. minutě, když si její rohový kop nešťastně srazil hrudí do sítě závadský Robin Vitásek - 1:0. V dalším průběhu poločasu zahodila Píšť další dvě šance. Nejdříve se zcela sám objevil před Krajíčkem Jaromír Frébort, ale situaci řešil špatně. Další samostatný nájezd lapil Jiřímu Viktorinovi brankář Krajíček. Ten se na konci poločasu zranila do brány musel jít hráč z pole, pro kterého to byla premiéra v bráně.

 

Ve druhé části pokračoval fotbal v podobném duchu. Závada srovnala skóre utkání v 63. minutě, když Lukáš Staňo uvolnil Jiřího Poláka, který balón nekompromisně napálil míč do horního pravého rohu - 1:1. Domácí ale v 79. minutě znovu strhli vedení na svou stranu, když se z pravé strany trefil z úhlu do brány Lukáš Masnice - 2:1. Závada, ale znovu vyrovnala. V 84. minutě na levé straně našel Marek Krupa Robina Vitáska, a ten tentokrát mířil do správné brány - 2:2. Když už se pomalu schylovalo k remíze, prosadil se hlavou z rohového kopu domácí Michal Růžička - 3:2. Závada pak otevřela hra a do její otevřené obrany se vřítil Ladislav Pamula a uklidil míč k tyči - 4:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Píšť B
Jan Tyleček (hráč): Celou dobu jsme byli lepší než Závada a zaslouženě jsme vyhráli. Hosté moc šancí neměli.

TJ Sokol Závada
Aleš Očko (vedoucí týmu): Byl to typický derby zápas. Domácí měli posily z áčka. Hrál se fotbal nahoru dolů. V prvním dějství byla lepší Píšť a nám dobře zachytal gólman. Bohužel ve druhém dějství se nám zranil a do brány šel hráč z pole. Ve druhé části to bylo až do závěru 2:2. Pak ale dali domácí jeden gól a následně, když jsme otevřeli hru přidali i druhý a mají tak tři body. Vyhrál šťastnější tým.



Sestavy


TJ Slavia Píšť B
P. Liška [-] - T. Jaroš [-] - L. Masnica [-] - M. Růžička [-] (90. P. Ballarin [-] ) , J. Viktorin [-] (46. M. Kupec [-] ) , J. Frébort [-] , L. Pamula [-] , P. Petr [-] , M. Habura [-] , M. Návrat [-] , T. Janeček [-]

TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] (46. V. Persich [-] ) - L. Staňo [-] , J. Sniehotta [-] , J. Polák [-] , M. Janík [-] , J. Lébl [-] , M. Balon [-] , V. Ritnošík [-] (77. D. Vitásek [-] ) , J. Náwrath [-] , R. Vitásek [-] , M. Krupa [-]

ŽK: 20. M. Růžička .
Počet diváků: 23. Rozhodčí: KOMÁREK Milan - JUREČKA Libor (N), CHŘÍBEK Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.