3:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2016 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V dohrávce zvítězila Píšť


Branky


0

Ve čtvrteční dohrávce zavítaly Budišovice na hřiště do Píště. Po bezbrankovém prvním poločasu, se domácí fotbalisté dokázali ve druhém třikrát střelecky prosadit z rychlých kontrů. Hosté z Budišovic snižovali na konečných 3:1 až v samém závěru zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve čtvrtek se dohrávalo utkání mezi rezervou Píště a Budišovicemi, které bylo odloženo kvůli tomu, že se na zápase v pravidelném termínu nesešli hráči Píště a oba soupeři se domluvili na náhradním termínu. V prvním dějství se hrála vyrovnaná partie z obou stran. Domácí družina z Píště si během prvního dějství nevypracovala žádnou větši šanci. To Budišovice si vypracovaly dvě šance. Nejdříve se dostal k dělovce Miroslav Zajíc, a ta skončila na tyčce domácí svatyně. O chvíli později se zjevil budišovický Ondřej Gelnar sám před brankářem Petrem Liškou, jenž ho dokázal dokonale vychytat. 

 

Ve druhé části Píšť prostřídala a začala hrozit hlavně z rychlých brejků, které však v jejím podání byly smrtící. Už v 58. minutě z něho Píšť otevřela skóre, když na konci rychlé akce stál Dušan Vala - 1:0. V dalším průběhu hry se hrálo nahoru dolů, když snaha obou mužstev končila před vápnem svého soupeře. Píšť pak udeřila ze dvou rychlých brejků v rozmezí jedné minuty. V 83. minutě vstřelil druhou branku Píště Jaromír Frébort - 2:0. O minutu později opět Jaromír Frébort zakončil rychlý brejk Píště - 3:0. Budišovice kosmeticky upravily skóre až v 89. minutě, když se po rohu dokázal prosadit Aleš Mikovský - 3:1. Píšť se ziskem tří bodů odpoutala od posledního Oldřišova.  



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Píšť B
Jan Tyleček (kapitán): Byl to velmi bojovný fotbal. Zvládly jsme to díky rychlým brejkům.

TJ Sokol Budišovice
Jaromír Zima st. (trenér): V prvním poločase jsme měli vést 2:0. Ve druhém dějství soupeř prostřídal hráči z áčka, a bylo to o něčem jiném a nás potrestali z rychlých brejků. Je zajímavé, že normálně se nesejdou, a teď najednou mají na střídačce pět hráčů.



Sestavy


TJ Slavia Píšť B
P. Liška [-] - P. Dudek [-] , T. Jaroš [-] , T. Janeček [-] (35. J. Frébort [-] ) - L. Masnica [-] , L. Masnica [-] , J. Tyleček [-] (78. O. Lapčík [-] ) , J. Viktorin [-] , A. Boček [-] (46. A. Zulfijaj [-] ) - M. Habura [-] , D. Vala [-] , M. Návrat [-] (85. Z. Novák [-] )

TJ Sokol Budišovice
R. Kotala [-] , K. Foldyna [-] - M. Zajíc [-] , R. Kubánek [-] (85. M. Honěk [-] ) , L. Pavelka [-] , M. Polomský [-] - T. Musial [-] , R. Popek [-] (78. I. Gelnar [-] ) , T. Žywiak [-] (68. P. Žůrek [-] ) , A. Mikovský [-] - J. Kotala [-] , O. Gelnar [-]

ŽK: 34. J. Tyleček , 65. M. Habura - 60. A. Mikovský , 75. M. Zajíc .
Počet diváků: 28. Rozhodčí: KOMÁREK Milan - ZUG Ondřej (N), HALFAR Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.