1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohuslavice si odvezly cenný bod ze Strahovic


Branky


0

Zápas dvou rozdílných poločasů. V prvním byla lepší domácí družina a šla zaslouženě do vedení. Ve druhém převzaly otěže Bohuslavice a dokázala srovnát skóre a odvézt si bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas rezervních týmů nabídl souboj mezi domácími Strahovicemi a hosty z Bohuslavic.V prvním dějství byla lepší domácí ekipa. Patrik Kubiš sám před brankářem Bohuslavic Marcelem Maňákem nezachoval chladnou hlavu. V 27. minutě vysunul předstoper Martin Obrusník Pavla Šafarčíka, jenž přihrávkou pod sebe nalezl Patrika Kubiše, jenž napálil míč do šibenice hostující branky - 1:0. Pak ještě Patrik Kubiš bodlem překonal brankáře Maňáka, ale míč směřující do jeho brány vykopl hostující obránce z brankové čáry.

Na začátku druhé půle ještě chvíli byly lepší domácí tým ze Strahovic. V 55. minutě byla vystřídána posila z áčka Pavel Šafarčík a od tohoto okamžiku pak převzaly iniciativu Bohuslavice. Vyrovnávací branku vsítil v 63. minutě Vojtěch Janoš, jenž dostal kolmici z půlku hřiště a kolem brankáře Vlastíka Moravce míč zametl do domácí sítě - 1:1. V následném průběhu zápasu už žádný z týmů nevyužil svou šanci a zápas skončil dělbou bodů. Pro Strahovice to byla první remíza v probíhající sezóně.



Ohlasy k zápasu


SK Meteor Strahovice B
Tomáš Hanzlík (trenér): Kvůli zraněným v á týmu jsme měli k dispozici patnáct hráčů. V prvním půli jsme byli lepším týmem. Ve druhé půli to byl pravý opak. Byli jsme v útlumu. Výsledek je zasloužený.

SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (trenér): Zápas byl remízový. Lepili jsme sestavu, jak se dalo. V první půli byli lepší domácí. Ve druhém jsme šli do vabanku, protože jsme neměli co ztratit. Vyrovnali jsme. Výborný byl náš gólman.



Sestavy


SK Meteor Strahovice B
V. Moravec [-] - F. Schenk [-] , M. Obrusník [-] , P. Hluchník [-] , T. Němec [-] - P. Lhotský [-] , A. Dvořák [-] (46. M. Beneš [-] ) , D. Beneš [-] , P. Slavík [-] - P. Šafarčík [-] (55. V. Štefek [-] ) , P. Kubiš [-] (78. P. Boček [-] )

SK Bohuslavice B
M. Maňák [-] - T. Hruška [-] , M. Breuer [-] (46. F. Kocur [-] ) , P. Kocián [-] , L. Piskoř [-] (68. P. Štefek [-] ) , V. Janoš [-] , M. Benek [-] , L. Kušnír [-] (73. O. Mika [-] ) , I. Dominik [-] (76. J. Krupa [-] ) , A. Barč [-] , T. Král [-]

ŽK: 36. M. Breuer .
Hráči zápasu: P. Šafarčík - P. Kocián , M. Maňák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - PEKÁREK Jiří (N), VITÁSEK Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.