0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Píšť opět prohrála. Tentokrát nestačila na Strahovice


Branky


0

Píšť opět zaváhala. Tentokrát byly nad její síly Strahovice, které si v celku s přehledem odvezly tři body. Píšť má stále na kontě šest bodů a s její situací to nevypadá vůbec růžově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřiště do Píště přijely v sobotu Strahovice. Na mokrém a podmáčeném terénu se hrálo velmi tvrdé utkání a těžké utkání. Bylo to spíše o bojovnosti. Domácí si praktický po celý sobotní zápas nevypracovali žádnou šanci. jejich útočnou snahu výborně eliminovali dva přestopeři Jíří a Štěpán Benešovio (nejedná se o sourozence, ani příbuzné, je to pouhá shoda příjmení).Strahovice si za celý zápas vypracovaly čtyři gólové šance, z nichž dokázaly přetavit v branku ve třech případech. V 24. minutě naběhl za obranu Vojtěch Štefek, našel lépe postaveného Patrika Slavíka a ten už věděl, kam míč dopravit - 0:1. O dvě minuty později zatáhl míč Patrik Slavík, našel svého jmenovce Kubiše, který doklepl míč pod brankářem Ballarinem do brány - 0:2. V dalším průběhu měly Strahovice zápas pod kontrolou.  

Ani ve druhém poločase se obrázek hry příliš nezměnil. Až do sedmdesáté minuty se hrál bojovný fotbal. V 70. minutě našel Ladislav Nevřala přesnou kolmicí Vojtěcha Štefka, který obstřelil domácího brankáře Ballarina - 0:3. V následném průběhu se už víceméně nic podstatného nestálo. Za zmínku stojí snad střela v závěru zápasu, kterou zblokovala domácí obrana. Píšť po další prohře zůstává poslední. 



Ohlasy k zápasu



SK Meteor Strahovice B
Tomáš Hanzlík (vedoucí týmu): Velmi tvrdé utkání. Trávník byl rozbředlý. Takže to bylo hodně bojovné střetnutí pro oba týmy. Domácí neměli žádnou šanci, protože výborně zahráli naši předstopeří Jiří a Štěpán Benešovi. My v první půli dali dva góly. I ve druhé půli se hrál bojovný fotbal a my přidali třetí branku a vyhráli.



Sestavy


TJ Slavia Píšť B
P. Ballarin [-] - P. Dudek [-] , L. Pamula [-] , T. Jaroš [-] , A. Ďurina [-] (46. M. Kupec [-] ) - M. Habura [-] - L. Masnica [-] , J. Koláček [-] , L. Zlotý [-] - J. Viktorin [-] (50. T. Bizoň [-] ) , M. Král [-]

SK Meteor Strahovice B
V. Moravec [-] - V. Štefek [-] , T. Němec [-] (59. T. Hanzlík [-] ) , J. Beneš [-] , F. Schenk [-] - Š. Beneš [-] , P. Slavík [-] , V. Nevřala [-] , P. Vaněk [-] (55. A. Dvořák [-] ) - A. Černý [-] , P. Kubiš [-]

Hráči zápasu: J. Beneš , Š. Beneš .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PINČEK Milan - JUREČKA Libor (N), ŠAFARČÍK Jindřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.