2:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Píšť získala první jarní bod


Branky


8. M. Návrat , 66. M. Růžička (p.) - 76. J. Krupa , 90. A. Barč
0

Poslední Píšť přivítala Bohuslavice na svém trávníku a ještě patnáct minut před koncem vedla o dvě branky. Biohuslavice však vystupňovaly svůj tlak a skóre srovnaly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu mezi poslední Píšti a rezervou Bohuslavic byl vyrovnaný. Domácí fotbalisté z Píště šli do vedení už v 8. minutě, když utekl bohuslavické obraně Martin Návrat a brankář Marcel Maňák byl naprosto bez šance - 1:0. Bohuslavice nato odpověděly střelou, která rozevučela spojnici břevna a tyče branky, kterou hájil Patrik Ballarin. Další dvě šance Bohuslavic spálil Václav Mička, když jednu mu vytáhl brankář Ballarin na roh, a druhou mu zlikvidoval. Do šaten tak odcházela spokojenější domácí družina.

 

Ve druhém dějství už měly hru ve své moci Bohuslavice. Vypracovaly si řadu akcí. Michal Šramel napálil břevno, a ten samý hráč nezachoval klid před brankářem Ballarinem a zbrkle vystřelil vedle. V ojedinělé akci domácího celku byl faulován v pokutovém území hostů Martin Návrat a penaltu s naprostým přehledem proměnil Michal Růžička a zajistil svému týmu dvoubrankové vedení - 2:0. Bohuslavice ve svém tlaku nepolevily. Nedokázaly se prosadit až do 76. minuty, když centrovaný míč našel ve vápně domácích Jana Krupu, který snižoval na 2:1. Bohuslavice nadále domácí přitlačily k jejich pokutovému území a bod jim zajistil v 90. minutě Aleš Barč, jehož střela asi z dvaceti metrů prošla brankáři Ballarinovi mezi rukavicemi do brány - 2:2. Zápas tak skončil remízou.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Píšť B
Patrik Ballarin (brankář): Začátek byl vyrovnaný. Šli jsme do vedení. Ve druhé půli už byly hosté lepší. Místy měli až drtivý tlak. My z ojedinělé akce jsme vybojovali penaltu a zvýšili vedení. Bohuslavice však nadále tlačily a dokázaly ještě vyrovnat.

SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (trenér): To co tady posílají za rozhodčí je naprostá tragédie. Kdyby nechal rozhodčí hru plynout, ale on jí zbytečně kouskoval, a znepřátelil oba tábory. My jsme byli takových šedesát minut jasně lepší, ale naše produktivita byla mizerná. Ještě dvacet minut před koncem jsme prohrávali o dvě branky. Nakonec se nám podařilo aspoň srovnat skóre.



Sestavy


TJ Slavia Píšť B
P. Ballarin [-] - P. Dudek [-] , L. Pamula [-] , L. Hluchník [-] , T. Jaroš [-] - A. Boček [-] (72. Z. Novák [-] ) , M. Kupec [-] , M. Habura [-] (90. T. Bizoň [-] ) - J. Koláček [-] , M. Růžička [-] , M. Návrat [-] -

SK Bohuslavice B
M. Maňák [-] - R. Dihel [-] , T. Petřík [-] (68. L. Piskoř [-] ) , I. Dominik [-] , M. Breuer [-] , V. Mička [-] , A. Barč [-] , L. Kušnír [-] (46. J. Krupa [-] ) , P. Cigán [-] , M. Šramel [-] , T. Hruška [-]

ŽK: 84. L. Hluchník , 89. M. Růžička - 33. I. Dominik , 64. M. Breuer , 84. J. Krupa .
Hráči zápasu: L. Pamula - M. Šramel , M. Maňák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - JUREČKA Libor (N), BLOKSCHA Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.