Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

17.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V záchranářském boji uspěla Střítež


Branky


0

Lužná hostila v záchranářském boji Střítež, hosté předvedli zejména v druhé půli lepší výkon a svého soupeře zdolali 3:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích vydrželo necelou půl hodinu

V Lužné se v neděli v rámci 17. kola střetly celky, které jsou namočeny do boje o udržení v Okresním přeboru, místní Tygři totiž narazili na Střítež. Do utkání lépe vstoupili domácí, kteří si vytvořili mírný tlak a několikrát ohrozili hostujícího brankáře Cupera. První změnu skóre přinesla 15. minuta, po kolmé přihrávce se ve vápně objevil Jan Filgas, jenž se individuálně uvolnil a nekompromisní střelou k levé tyči zakončil – 1:0. Lužná tak přetavila úvodní tlak v první branku zápasu, záhy mohla skórovat znovu, ale brankář Cuper byl tentokrát proti. Po neproměnění šancí Tygrů se postupně do hry začali dostávat hosté, kterým se podařilo pár minut před koncem prvního poločasu vyrovnat, když se ve 41. minutě po individuální akci prosadil záložník Jakub Michalák – 1:1. Oba celky tak odešly do šaten za vyrovnaného stavu.

Střítež pod Janoškem ještě neztratila ani bod

Lužná nedokázala v druhém dějství navázat na sympatický výkon z první pětačtyřicetiminutovky, neproměněné šance se projevily na psychice hráčů, kteří postupně začali podléhat tlaku hostí. V 68. minutě došlo k otočení skóre, po centru Gerly se do zakončení dostal Martin Vavruša a Střítež tak poprvé vedla – 1:2. Druhá obdržená branka Tygry definitivně položila, domácí byli pod velkým tlakem, který nakonec hosté zúročili v třetí a zároveň poslední gól tohoto duelu, k míči se v dobré pozici dostal Martin Lušovjan, jenž střelou do šibenice překonal domácího gólmana Srbu potřetí – 1:3. Střítež tak ještě pod novým trenérem Janoškem neprohrála, do boje o udržení si připsala důležité tři body za výhru 3:1. 



Ohlasy k zápasu


Lužná
David Mišun - manažer: "V polovině první půle jsme se dostali do vedení, ale díky nepřesnosti přihrávek a kombinací a asi také nedostatečné fyzické kondici jsme se dostali pod tlak, který hosté využili ke skórování. V druhém poločase byla Střítež lepší, přehrála nás, vyhrála zaslouženě."

TJ Sokol Střítež
Dušan Janošek - trenér: "První poločas byl vyrovnaný, oba celky hrály vyrovnaný zápas, v tom druhém jsme však přidali na tempu, povedla se nám střídání. Důležité tři body."



Sestavy


Lužná
Š. Srba [-] - K. Sívek [-] , J. Filgas [-] , M. Filgas [-] , P. Matyáš [-] , M. Smolek [-] (85. R. Filgas [-] ) , P. Matyáš [-] , R. Hruška [-] , J. Maršálek [-] , Z. Sívek [-] , R. Hromada [-]

TJ Sokol Střítež
D. Cuper [-] - J. Frydrych [-] , P. Šichtář [-] , J. Basel [-] , L. Gerla [-] (70. Z. Hoffman [-] ) - J. Suchopa [-] , M. Lušovjan [-] , M. Melichařík [-] , J. Michalák [-] - M. Vavruša [-] , T. Mrůz [-] (46. J. Baláž [-] )

Hráči zápasu: J. Filgas - J. Michalák .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: HOLÁŇ Drahomír - BAROŠ Josef (N), BAROŠ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.