0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

20.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boj o záchranu, aneb kolínské derby


Branky


0

Boj o záchranu, od začátku zápasu bylo jasné že nepůjde o žádnou gólovou přestřelku. Čekalo se na jednu chybu obrany, která přišla ale nebyla využita.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobývání obran soupeřů

Zápas byl od začátku vyrovnaný čekalo se jestli některý tým udělá chybu, ta chyba v tomto poločase nestala, oba týmy se strašně nadřeli na nějakou kloudnou rozehrávku, která se týmům také moc nedařila oba týmy tápaly v mezi hře hra většinou končila na nepřesných přihrávkách. V tomto poločase se toho moc nestalo, až na střídání domácích v patnácté minutě a na jednu ze žlutých karet hostů, která přišla v čtyřicáté třetí minutě pro hráče s číselm Ružinského Miloše. Do kabin se šlo za stavu 0:0.

Branka stále nepřichází

Druhý poločas skončil tak jak skončil první, což za nepříznivého počasí a na špatném terénu není ani divu že hráčum se nedařilo přejít přes obrany svých soků. Další zápis do svého bolku si mohli zapsat rozhodčí až v šedesáté minutě kdy žlutou kartu obdržel hostujcí záložník s číslem šest Jakub Králík. Ve dvaašedesáté minutě se opět žlutilo tentokráte na straně domácích a porestaným hráčem byl záložník Duda Michal. V sedmdesáté minutě obdžel žlutou kartu domácí útočník Svoboda, který ještě v tuto chvíli nevěděl čeho bude o sedm minut později. V 73. minutě dostal žlutou kartu Radimský záložník Jaroslav Čábelka. Jediná šance přišla v 77. minutě kdy stoperská dvojce Radimi jenž se snažil využít Pečecký útočník Svoboda šel sám na hostujícího brankáře Kopeckého, ale šanci neproměnil a tak zápas skončil 0:0. Šlo se na penalty.

Domácí poraženi

V 1 sérii oba týmy proměnili. Ve druhé sérii neproměnil Radimský Baško, kdy penaltu vykryl domácí brankář Malý.Ve třetí sérii neproměnil domácí Hradílek a v 6 serii byl rozhodnuto když neproměnil domácí Rauch a dva důležité body berou hosté z Radimi



Ohlasy k zápasu



TJ Viktoria Radim
Hovorka Jaroslav (vedoucí): Dva body jsou pro nás v této fázi soutěže velmi důležité zvláště když je to s týmem který se snaži o záchranu jako my. Doufám že budeme pokračovat a nasbíráme nějaké body nasbíráme.



Sestavy


FK Červené Pečky
P. Malý [-] - J. Radovnický [-] , P. Bílek [-] , T. Franc [-] (15. M. Rauch [-] ) , J. Touška [-] - M. Hanousek [-] , M. Peterka [-] , J. Kulhánek [-] , M. Dudla [-] - J. Hradílek [-] , J. Svoboda [-]

TJ Viktoria Radim
A. Kopecký [-] - J. Krombholz [-] , M. Tománek [-] , F. Říha [-] - J. Králík [-] , J. Čábelka [-] , D. Nedvěd [-] - I. Procházka [-] (66. O. Exner [-] ) , R. Kříž [-] (46. A. Baško [-] ) , J. Slunéčko [-] - M. Ružinský [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Tylchert Michal - TVAROH Petr, SALAČ Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.