M. Rauch 90.
1:5
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

22.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jednoznačný zápas


Branky


90. M. Rauch - 40. M. Korec , 54. M. Sabol , 58. R. Miškovský , 64. R. Miškovský , 65. M. Sabol (p.)
0

V tomto zápase neměli Luštěnice žádný problém s posledními Červenými Pečkami. Pečky zvládli vzdorovat do čtyřicáté minuty kdy dostali první branku. Od té doby to s nimi šlo od desíti k pěti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pečky bojovali do čtyřicáté minuty

V prvním poločase se toho moc nestalo. Šedesát diváků vidělo jednostrané utkání už v prvním poločase kdy domácí byly zatlačeni do hlubokého obraného bloku ze kterého se dostávali velmi zřídka spíše jen když brankář odkopl míč na polovinu soupeře. Největší událostí tohoto mače byla zřejmě čtyřicátá minuta kdy během této a následující minuty tedy čtyřicáté první Červené Pečky obdržely dvě žluté karty jmenovitě Bílek Pavel a Kulhánek Jakub který o minutu později vyfasoval druhou žlutou a následovala za ní hned červená karta. Ale abychom nezapomněli na čtyřicátou minutu kdy první branku utkání vstřelil hráč hostů s číslem pět Michal Korec. Do konce poločasu už žádná branka nepadla tudíž první půle skončila 1:0.

Demolice Peček

Demolice Peček začala v padesáté čtvrté minutě kdy druhou branku utkání a také druhou branku hostů vstřelil Martin Sabol, který dnes ještě neměl poslední slovo. O čtyři minuty později tedy v padesáté osmé minutě bylo skóré změněno na 3:0 kdy branku vstřelil Miškovský Radek a ten opět úřadoval v šedesáté čtvrté minutě kdy vstřelil další branku hostů a stav byl tedy 4:0 v šedesáté páté minutě skončila asi zřejmě nejhorší jedenáctni minutovka domácích v historii kdy obdrželi čtyři branky a prohrávali 5:0 kdy svoji druhou branku vstřelil Martin Sobol. Domácí korigovali v devadesáté minutě pouze na 1:5 kdy se trefil Rauch Miroslav. Domácí tedy prohráli 5:1. Do hry na poslední minuty se dostali i domácí dorostenci.



Ohlasy k zápasu


FK Červené Pečky
Zdeněk Čáp (trenér): Dnešní zápas pro nás nebyl dobrý nedokázali jsem vyhrát jeden jediný souboj a ze soupeře čišilo že chce vyhrát.Tudíž sme dnes neměli šanci na výhru,jsem spokojen s hrou našich mladých hráčů.




Sestavy


FK Červené Pečky
P. Malý [-] - J. Radovnický [-] , P. Bílek [-] (67. J. Přiklopil [-] ) , M. Šourek [-] , J. Touška [-] - M. Hanousek [-] (61. M. Rauch [-] ) , J. Kulhánek [-] , M. Březina [-] , M. Dudla [-] (46. J. Hradílek [-] ) - J. Svoboda [-] (78. M. Hendrych [-] ) , M. Bílý [-]

TJ Sokol Luštěnice
L. Řezáč [-] - P. Pavlíček [-] , M. Hůlka [-] , T. Hrdlička [-] (84. V. Horák [-] ) , J. Hůlka [-] - J. Lada [-] (81. J. Rulík [-] ) , M. Sabol [-] , M. Krumpholc [-] (52. L. Lasák [-] ) , J. Kopa [-] - M. Korec [-] (72. T. Holčapek [-] ) , R. Miškovský [-] -

ŽK: 40. P. Bílek , 40. J. Kulhánek , 65. P. Malý , 89. M. Šourek - 81. R. Miškovský . ČK: 41. J. Kulhánek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Cichra David - VYHNAL Karel, STRÁNSKÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.