2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 10:30

23.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O osudu utkání rozhodl vlastní gól


Branky


0

Hostující fotbalisté z Červených Peček už jsou smířeni se sestupem, ale snažejí se soutěž dohrát důstojně to jse jim povedlo v Čelákovicích kde sahali po bodech. Nakonem po dobrém výkonu s velmi mladým mužstvem podlehli papírově silnějším Čelákovicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Náhlovský proměnil penaltu

První poločas byl velice vyrovnaný jedenácté Čelákovice měli větší problémy s Pečekami než se čekalo na gól se čekalo až do konce první půle kdy proměnil penaltu po faulu, kdy podrazil hostující Šourek s číslem pět, na hranici vápna Čelákovického Matějku s číslem sedm. K penaltě se postavil Čelákovický Marek Náhlovský s číslem deset, jenž poslal Pečeckého brankáře Petra Malého na opačnou stranu než umístil svůj kop a krásnou střelou k tyči poprvé změnil skóré zápasu na jedna nula.

Pečky bojovali ale na body to nestačilo

Ve druhém poločase se začal hrát pěkný fotbal za stavu jedna nula měli domácí z Čelákovic dvě až tři velké šanci, ale bohužel pro ně nedokázali proměnit ani jednu z nich. Pečky držel nad vodou jejich skvělí brankář, který všechny šance pochytal a dal Pečkám šanci na srovnání skóré což se povedlo v padesáté deváté minutě Pavlu Bílkovi. Tento gól v tomto zápase nebyl poslední když ještě skóroval do vlastní branky Šourek který ve skluzu tečoval ránu Zdeňka Parůžka. Tento gól byl rozdílový a pro Pečky další prohraný zápas tento zápas se vůbec nevydařil hostujcímu obránci Šourkovi, který zavinil první gól faulem a následovala penalta a druhý gól si tečoval do brány.Nešťasný zápas pro něj. Skóré skončilo 2:1. Tudíž tři body zůstanou v Čelákovicích.



Ohlasy k zápasu



FK Červené Pečky
Čáp Zdeněk (trenér): „První poločas byl vyrovnaný. My mohli dát branku, stejně jako domácí. Pak jsme udělali osudnou chybu a soupeř se z penalty ujal vedení. Po změně stran se nám podařilo vyrovnat. Následně jsme přežili tři šance Čelákovic, kdy nás podržel brankář Malý. Zápas rozhodl vlastní gól. Hráč soupeře střílel ze strany, obránce Šourek šel do skluzu a před Malým to tečoval. Pak jsme měli opticky převahu, tlačili jsme, zároveň jsme to otevřeli a díky tomu měli domácí šance, které ale nevyužili. My se dostávali do pološancí, které jsme bohužel nedotáhli do zdárného konce. Po porážce se nám záchrana vzdálila, ale pořád platí, že jdeme zápas od zápasu a uvidíme, na co to bude stačit. Hlavně chceme soutěž důstojně dohrát"



Sestavy


SK Union Čelákovice
P. Bařina [-] - P. Pánek [-] , M. Náhlovský [-] , R. Skuhravý [-] , T. Matějka [-] (80. P. Hájek [-] ) , M. Dosoudil [-] , S. Ježek [-] (65. Z. Parůžek [-] ) , M. Helmich [-] , P. Bílek [-] , S. Lánský [-] , O. Kolovecký [-] (89. M. Arazim [-] )

FK Červené Pečky
P. Malý [-] - J. Touška [-] , P. Bílek [-] , M. Šourek [-] , J. Radovnický [-] (46. L. Novotný [-] ) - M. Dudla [-] , J. Kulhánek [-] , M. Březina [-] , M. Rauch [-] (46. L. Dědek [-] ) - J. Hradílek [-] , J. Svoboda [-] (75. M. Hanousek [-] )

ŽK: 63. L. Dědek .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: Dohnal Lukáš - ZUSKIN Petr, ŠNÝDR Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.