0:5
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

23.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozhodči ovlivnil zápas


Branky


0

Zápas, který mohl být krasný jak pro hráče tak pro diváky bohužel na hřišti Klecan vládl jeden rušivý element, který tento "mač" značně ovlivnil a tím elementem byly sudí.Ač si všichni před zápasem mysleli že domácí návážou na svoji formu se hodně mílili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Luštěnice vedou

V tomto zápase vládl co se týče gólově jeden tým a to byly hosté z Luštěnic kteří se dostali do vedení v šesté minutě kdy skóré otevřel střelec hostí Martin Sabol. O dvacet jedna minut později se hostí znovu prosadili a střelcem se stal hráč s číslem pět Korec Michal. Stav dva nula vydržel až do konce prvního poločasu. V tomto poločase obdrželi dvě žluté kraty domácí hráči nejprve v devatenácté minutě domácí hráč s číslem třicet Jan Kuneš a poté o pár minut později, domácí střelce Marcel Rodek v dvacáté šesté minutě.

Začínají "jatka"

Druhý poločas začal velkým náporem domácích ale bohužel pro ně a přihlížející fanoušky Klecan bez využití. Poté se hra otočíla o třista šedesát stupňů a hosté začali tvořit hru. Poprvé ve druhém poločase se podruhé v tomto zápase trefil hostující záložník Martin Sabol, který zvyšoval na tři nula. To ze strany hostů z Luštěnic nebylo vše a v osmdesáté druhé minutě to bylo už čtyři nula kdy se trefil hostující záložník Jaroslav Kopa, to stále nebylo vše a v osmdesáté sedmé minutě zvyšoval skóré na neuvěřitelných pět nula hostující útočník Radek Miškovský. Zápas tedy skončil jasnou výhrou hostů 0:5. Kteří si domu do Luštěnic odváží tři body které si zaslouží za jasnou výhru.



Ohlasy k zápasu


MSK Klecany
Fanoušek: K tomuto zápasu nevím co říct byl to pro nás špatný zápas úplně na nic. Bohužel nemá ani cenu hodnotit výkon rozhodčích kteří mají velký podíl na tomto hororovém skóré. Jsme smutný že to takto dopadlo.




Sestavy


MSK Klecany
F. Hrkal [-] - J. Loskot [-] , L. Smíšek [-] - J. Hrodek [-] , P. Novotný [-] (61. F. Skokan [-] ) , M. Hanuš [-] (69. P. Apltauer [-] ) , D. Průcha [-] , O. Dvořák [-] - M. Rodek [-] (89. V. Rabiňák [-] ) , L. Rybecký [-] , J. Kuneš [-] (65. D. Janovský [-] ) -

TJ Sokol Luštěnice
L. Řezáč [-] - J. Hůlka [-] , T. Hrdlička [-] , M. Hůlka [-] , P. Pavlíček [-] - M. Sabol [-] (81. R. Hrdlička [-] ) , J. Lada [-] (87. R. Mudroch [-] ) , J. Kopa [-] - R. Miškovský [-] , M. Korec [-] (55. L. Lasák [-] ) , T. Holčapek [-] (85. M. Krumpholc [-] )

ŽK: 19. J. Kuneš , 26. M. Rodek , 60. D. Průcha - 68. M. Hůlka , 84. R. Hrdlička .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Pospíšil Miloslav - PUDIL Václav, MUCHA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.