7:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 15:00

15.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jako kočka s myší. Stará Role rozstřílela Bochov


Branky


15. M. Götz , 34. M. Götz , 42. M. Götz (p.) , 53. D. Hušek , 54. R. Voborský , 73. L. Pfreimer , 82. D. Hušek
0

Starorolští fotbalisté v úvodním utkání jara porazili zálohu Březové a další tři body chtěli získat na domácí půdě proti hráčům Bochova, kteří remizovali s Loktem. Karlovarští fotbalisté si nakonec na Bochovu doslova smlsla a zvítězila jednoznačně 7:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po úvodním hvizdu bylo utkání mezi Starou Rolí a Bochovem vyrovnané a nepřineslo žádnou větší příležitost. Na hřišti bylo k vidění spoustu nepřesností, ale postupem času se začala hra zpřesňovat a to zejména na straně domácích. Ti se také v 15. minutě ujali vedení, když z přímého kopu skóroval Martin Götz. Götz byl hlavní postavou celého prvního poločasu. Ve 34. minutě totiž nejdříve zvyšoval opět z přímého kopu na 2:0, aby za dalších necelých deset minut z pokutového kopu dovršil svůj hattrick. Navíc byl vyloučen hostující Herman a Bochov musel dohrávat v deseti.

 

 

I druhý poločas byl celkem jednoznačnou záležitostí. Stará Role hrála pohledný fotbal a její kombinace přinášela ovoce. Čtvrtou branku domácího celku vstřelil Dominik Hušek, když se opřel do centru z pravé strany. Za další minutu to vypadalo s Bochovem ještě hůře. Roman Voborský se totiž dostal k odraženému balónu a prostřelil vše, co mu stálo v cestě včetně brankáře Nováka. Stará Role byla jednoznačně aktivnějším týmem a navíc své šance dokázala přetavit v góly. O šestou trefu domácích se postaral Lukáš Pfreimer, který vyslal střelu z dvaceti metrů, jež rozvlnila síť za zády bochovského brankáře. Následně byl vyloučen hostující Podskoč a domácí se prosadili ještě jednou, naposledy. V poslední desetiminutovce nasměřoval hlavou míč do sítě Bochova podruhé v zápase Dominik Hušek, který tak stanovil konečné skóre mezi Starou Rolí a Bochovem na 7:0.



Ohlasy k zápasu


TJ DDM Stará Role
Jan Stýblo: Dvacet minut to bylo vyrovnané, neuspořádané, žádné akce, spíše nakopávaná. Postupně jsme začali lépe kombinovat a začalo se nám dařit i gólově. Pak byl vyloučen hráč Bochova a druhý poločas byl na jednu stranu. Bochov dohrával v osmi, kdy byla ještě jedna červená a navíc zranění protivníka. Nedá se ani říct, jestli jsme hráli dobře.

FK SMB Bochov
Roman Voňšovský: Hodnotí se to dost špatně. Stará Role nás naprosto ve všem přehrála. Byli lepší a zaslouženě vyhráli. Mohli jsme sice vést 1:0, ale to se nestalo a soupeř nás začal přehrávat.



Sestavy


TJ DDM Stará Role
P. Povinský [-] - M. Götz [-] (75. A. Sochor [-] ) , V. Březina [-] , L. Lorenc [-] , A. Roubíček [-] - J. Nerad [-] , J. Došek [-] (75. J. Stýblo [-] ) , D. Hušek [-] - R. Voborský [-] - J. Kubíček [-] (46. V. Klauz [-] ) , L. Pfreimer [-]

FK SMB Bochov
J. Novák [-] (46. J. Gallšneider [-] ) - F. Machala [-] , J. Podskoč [-] , D. Herman [-] , V. Spejchal [-] , M. Heimerle [-] - F. Duda [-] , J. Brabenec [-] (46. J. Tomka [-] ) , D. Hazucha [-] (27. T. Cita [-] ) , K. Pacinda [-] - M. Janáček [-] -

ŽK: 3. L. Lorenc - 21. J. Podskoč , 33. D. Herman , 39. M. Heimerle , 68. M. Janáček . ČK: 43. D. Herman , 74. J. Podskoč .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šmat David - BALHAR Ivan, MATEJKA Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.