2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 16:00

20.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trstěnice si na domácí půdě poradila s Rotavou


Branky


0

Trstěnice prohrála v posledním kola na hřišti Bochova v poměru 7:3 a svůj neúspěch chtěla napravit v následujícím, již 20., kole na domácí půdě, kam zavítala Rotava, která naopak chtěla potvrdit výhru nad Žluticemi. Vyrovnané, ne však moc pohledné, utkání nakonec dopadlo lépe pro domácí Rozvoj, který získal všechny tři body za výhru 2:0.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku zápasu byl souboj mezi Trstěnicí a Rotavou vyrovnaný. Bylo k vidění několik šancí na obou stranách, jenže se ani jeden z týmů nedokázal dlouho prosadit. Na hřišti bylo k vidění mnoho nepřesností a kombinační hře se nedařilo tak, jak by si oba celky představovaly. Jediným, kdo se nakonec dokázal v prvním poločase prosadit, byl domácí Josef Vyšňovský. Ten ve 42. minutě po prostrčení míče do vápna neváhal a prostřelil brankáře Boreše, čímž poslal Trstěnici do jednobrankového vedení.

 

Do druhého poločasu vstoupili domácí tak, jak ukončili část číslo jedna. Už ve 47. minutě se totiž radovali ze vstřelené branky. Letící balón do vápna totiž netrefil bek Rotavy, čehož dokázal stoprocentně využít Lukáš Horní, který zvýšil na 2:0. Rotava se po inkasované brance snažila o rychlou odpověď, tlačila se do zakončení, vytvořila si několik gólových šancí, jenže ani jednu proměnit nedokázala. Buďto byla proti domácí obrana anebo v konečné fázi brankář Slivoně, který za svá záda nepustil ani jednu střelu svého soupeře. I Trstěnice měla šance k tomu, aby svůj náskok ještě navýšila, ale ani ona se už do posledního hvizdu rozhodčího neradovala. Radovat se však mohla následně, protože Rotavu porazila 2:0.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 



Ohlasy k zápasu



TJ Rotas Rotava
Petr Rohan: Utkání se mi nehodnotí úplně dobře, protože sestavu jsme opravdu slepili na poslední chvíli. Myslím si, že zápas měl z obou stran úroveň maximálně okresního přeboru. V tom zápase jsme měli více šancí, ale fotbal se hraje na góly a ty dala Trstěnice.



Sestavy


TJ Rozvoj Trstěnice
P. Slivoně [-] - D. Kovárník [-] , L. Horní [-] , R. Kojma [-] , D. Klečka [-] , J. Šprincl [-] , J. Vyšňovský [-] , J. Horní [-] , M. Štrupl [-] , P. Nečas [-] (34. T. Pečínka [-] ) , M. Pešek [-]

TJ Rotas Rotava
R. Boreš [-] - M. Havel [-] , M. Vázler [-] , L. Szolar [-] , R. Prokop [-] , P. Böhm [-] , M. Rohan [-] , R. Hessoun [-] , J. Beneš [-] , F. Šebeš [-] , P. Jandora [-]

ŽK: 21. D. Kovárník , 64. T. Pečínka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Sapoušek Jáchym - JATI David, GODŽA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.