Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rotava uspěla ve šlágru kola. Staré Roli utekla na tři body


Branky


4. J. Beneš , 17. J. Beneš , 28. M. Havel , 48. M. Havel , 57. M. Havel , 61. J. Hanzlík , 90. M. Vázler - 10. J. Došek , 21. V. Klauz
0

Vedoucí celek z Rotavy přivítal v rámci 22. kola I. A třídy tým Staré Roli a k vidění byl tedy šlágr kola mezi prvním a druhým týmem, který nakonec dopadl jednoznačně lépe pro domácí celek, který zvítězil poměrně jednoznačně 7:2. Rotava se tak Staré Roli utekla na rozdíl tří bodů.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rotas začal utkání výborně a už ve 4. minutě se zásluhou Jana Beneše dostal do vedení. Moc dlouho se ale z úvodní branky utkání domácí tým neradoval, protože za dalších šest minut bylo srovnáno poté, co po akci středem hřiště zakončoval podél brankáře Jakub Došek. Domácí tým si ale vedení vzal za pár minut zpátky, protože znovu poslal míč za brankovou čáru Jan Beneš. V následujících minutách byla aktivnější Stará Role, která pohledně kombinovala, jenže se dlouho nemohla dostat do velkého vápna svého soupeře. Podařilo se ji to ve 21. minutě. Došek totiž vystřelil pumelici z pětadvaceti metrů, ta skončila na břevně rotavské bránu, odkud se odrazila přímo na hlavu Václava Klauze, pro kterého nebylo těžké dorazit míč hlavou do brány a opět srovnat stav zápasu. Rotava pak hrála velmi aktivně, tlačila se do brány a snažila se dostat do dalšího vedení. A to se ji také podařilo. Běžela ve 28. minutě, když zamířil přesně Milan Havel. Když si navíc Rotava dala pozor na obranu, udržela vedení až do konce poločasu.

 

Ve druhém poločase se snažili hráči z Karlových Varů o vyrovnání a museli tak otevřít hru. Jenže ji otevřeli až tak moc, že tam rotavští borci dělali velký průvan. Poprvé se tak dostala Rotava do dvoubrankového vedení a to ve 48. minutě po druhé brance Milana Havla. Ten se navíc trefil za dalších devět minut a celkově pátou brankou svého týmu zkompletoval hattrick. Stará Role se sice snažila ještě s výsledkem něco udělat, jenže obrana domácího celku byla velice pozorná a navíc se její hráči drali do protiútoků, které skončili dalšími dvěma brankami. V 61. minutě rozvlnil síť za zády Povinského Jan Hanzlík. O poslední branku zápasu se pak v poslední minutě postaral Martin Vázler, který tak stanovil konečné skóre v poměru 7:2.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Rotas Rotava
Petr Rohan: Byl to nejlepší náš jarní zápas a konečně jsme navázali na formu z podzimní části. Celý zápas jsme se tlačili do brány soupeře, byli jsme důrazní, směrem na bránu přímočaří. Soupeře jsme do nějakých velkých šancí nepouštěli, i když na obranu soupeře je nutno říci, že nebyl úplně kompletní.

TJ DDM Stará Role
Jan Stýblo: Hodnotí se to trochu hůře. Řekl bych, že výsledku hra úplně neodpovídala. V prvním poločase jsme lépe kombinovali, ale Rotava to měla postavené na tom, že hraje na brejky a na své umělce to umějí lépe. Měli jsme problémy, protože jsme šli pouze po vápno. Dokázali jsme dvakrát srovnat, ale před přestávkou jsme dostali na 3:2. Ve druhém poločase jsme to chtěli otočit, ale otevřeli jsme to až moc a z brejků jsme dostali další branky. Zasloužené vítězství Rotavy, protože my jsme si ve druhém poločase nevytvořili ani jednu šanci na vstřelení branky. Drželi jsme balón, ale po ztrátě nás soupeř větral v obraně a dokázal toho využít.



Sestavy


TJ Rotas Rotava
R. Boreš [-] (77. L. Szolar [-] ) - M. Havel [-] , M. Vázler [-] , A. Kučera [-] (58. J. Klepáček [-] ) , R. Prokop [-] , M. Jandora [-] (72. V. Vinš [-] ) , J. Hanzlík [-] , R. Hessoun [-] (46. P. Slabý [-] ) , J. Beneš [-] (60. P. Böhm [-] ) , M. Rohan [-] , P. Jandora [-]

TJ DDM Stará Role
P. Povinský [-] - J. Stýblo [-] , P. Čonka [-] , A. Roubíček [-] - J. Nerad [-] , J. Došek [-] , D. Hušek [-] , L. Pfreimer [-] - V. Klauz [-] , R. Voborský [-] (80. P. Vanke [-] ) , J. Kubíček [-] (70. K. Belický [-] ) -

ŽK: 77. J. Klepáček - 60. V. Klauz .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: VOMASTEK Daniel - ĎUGEL Pavol, LHOTKOVÁ Veronika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.