L. Friš 30.
R. Bartůněk 80. (p.)
2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Typický zápas dvou vyrovnaných celků přinesl mírnou převahu domácích a hlavně zisk tří bodů, když proměnili v druhém dějství pokutový kop


Branky


30. L. Friš , 80. R. Bartůněk (p.)
0

Zajímavé utkání na těžkém terénu se odehrálo v Dubu. Domácí i hosté vyznávají podobný styl hry a tak to bylo hodně bojovné utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí získali mírnou převahu. Víc se tlačili před Mářskou branku, ale celou půlhodinu bez efektu branky.

Pod hradem Helfenburkem se odehrála tentokráte fotbalová bitva. Oba týmy se velmi dobře znají. Oba vyznávají bojovný fotbal, tedy hodně kontaktů  s postupným přechodem do protiútoku. To se splnilo a celou půlhodinu to byla válka o střed hřiště. Lépe z ní vyšli Dubští, když míč za obranu dostal Friš a svou šanci proměnil a posunul domácí do vedení.

   Po brance Mářští na chvíli vypadli z tempa, ale rychle se dostali zpět.  Do poločasu Mářští několikrát zahrozili, jenže domácí obrana a Novák v brance nedali hostům šanci. Poločas tak vyzněl lépe pro domácí.

Druhé dějství se hrálo podle stejných not a domácí vydřeli tři body důležité pro své sebevědomí

Ve druhém poločase se hrálo podle podobných not. Přeplněný střed hřiště, hodně kontaktů, ale stav se neměnil. Byl to velký boj, ve kterém chtěli domácí konečně uspět. Dubští byli víc na míči, ale hosté hráli perfektně odzadu a snažili se o rychlé brejky. Bylo to na hraně téměř celých devadesát minut. Domácí neměli nic jasné a ostřelovali branku hostujícího Muchy ze všech pozic, ale i on stejně jako jeho protějšek chytal výborně. Nakonec se domácí přece jen dočkali pojistky, když se v 80. minutě do vápna probili dubští útočníci a jeden z nich byl faulován. Po tomto zákroku nařídil hlavní rozhodčí Zloch pokutový kop, který Bartůněk proměnil a rozhodl o zisku tří bodů pro domácí.

Oba týmy je potřeba pochválit, že na těžkém terénu v bojovném zápase nepadla žádná karta.



Sestavy


TJ Dub
V. Novák [-] - V. Soumar [-] (65. R. Bartůněk [-] ) , L. Friš [-] , V. Peterka [-] (46. P. Kovář [-] ) , A. Dejmek [-] , M. Zámečník [-] , P. Stropnický [-] , T. Novák [-] , K. Novák [-] , M. Pravda [-] , P. Půbal [-]

SK Svatá Maří Magdaléna
R. Mucha [-] - F. Kukačka [-] , M. Skalický [-] , Š. Luks [-] , M. Macháček [-] , D. Košnař [-] , F. Topka [-] (46. J. Kuneš [-] ) , M. Sýs [-] , T. Rod [-] , T. Hošek [-] , D. Chvál [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: ZLOCH František - PODZIMEK Jan (N), CHVÁL Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.