4:2
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

24.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vitějovičtí stále bojují o druhou příčku a tu i po tomto utkání drží


Branky


20. J. Vlček , 38. J. Vlček , 70. M. Trojan , 85. M. Trojan - 33. K. Starý , 42. K. Starý
0

Na dálku bojovali domácí s rezervou Lhenic, která je může ještě připravit o druhou příčku, tu uhájili i v zajímavém utkání s Nebahovskými.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný boj přinesl vyrovnané skóre

Pod Osulí se hrál opět velmi dobrý fotbal. Oba celky hrají na jaře dobře a tak se čekal zajímavý souboj. Vitějovičtí stále hájí druhou příčku a protože hosté na jaře hrají velmi dobře, čekal se zajímavý boj. Hráči obou týmů to splnili do puntíku a první děj přineslo nad průměrný fotbal. Vitějovičtí měli mírnou převahu, ale Nebahovští je drželi na uzdě. Hrál se velmi pěkný fotbal a pro diváky hodně líbivý. Na mokrém povrchu byla každá střela velmi nebezpečná, ale gólmani si poradili. Nakonec to bylo po dvou brankách na každé straně a šlo se na přestávku.

V druhém dějství Vitějovičtí vystupňovali tlak a získali potřebné tři body

V druhém poločase hostům docházely síly a tak domácí stupňovali svou převahu. Byli hodně na míči a hlavně důraznější v osobních soubojích. Zápas sice ztratil na rychlosti, ale stále to byl zajímavý boj až do konce. Vitějovičtí i v této fázi utkání byli dvakrát úspěšní a tak získali tři důležité body. Tato výhra domácí nechává stále na druhé příčce o kterou nyní svádí boj s lhenickou rezervou. Příští zápas jede tým Vitějovic do Dubu a Lhenice B do Nebahov, a oba týmy čeká horká půda, neboť i jejich příští soupeři hrají na jaře dobře. Vše se tak může rozhodnout až v posledním kole.



Sestavy


TJ Vitějovice
P. Fučík [-] - J. Vlček [-] (80. J. Mareš [-] ) , M. Trojan [-] , J. Vlasák [-] (72. J. Penzenstadler [-] ) , V. Ludačka [-] , R. Doubek [-] (60. J. Doubek [-] ) , K. Talafous [-] , D. Trojan [-] , K. Penzenstadler [-] , M. Mráz [-] , M. Ludačka [-]

FK BI STAV Nebahovy
J. Medřický [-] - F. Špán [-] , J. Štrobl [-] , K. Starý [-] , J. Mráz [-] , D. Rosa [-] - J. Mikeš [-] (46. R. Medřický [-] ) , R. Černý [-] , V. Valouch [-] (78. L. Cinádr [-] ) , S. Sitter [-] - M. Rosa [-] -

Počet diváků: 50. Rozhodčí: ZLOCH František - KLEIN Jaroslav (N), CINÁDR Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.