V. Turek 55.
M. Bureš 80. (p.)
2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Netřebice dokázaly získat první body


Branky


55. V. Turek , 80. M. Bureš (p.) - 46. M. Váša
0

15. kolo přineslo i jedno velké překvapení, když poslední Netřebice doma dokázaly porazit Straky B 2:1 zásluhou proměněného pokutového kopu. Připsaly si tak zisk prvních třech bodů do tabulky a přerušily tak čekání na první výhru, které trvalo dlouhých 15 zápasů. Ziskem tří bodů jim však nadále patří poslední místo v tabulce. Straky B tak promarnily možnost se dostat na druhé místo v tabulce, naopak díky prohře se propadly tabulkou až na 6. místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

Hosté přijeli do Netřebic s myšlenkou snadného vítězství, jelikož nastupovali proti beznadějně poslednímu týmu tabulky, který nedokázal ještě v této sezóně vyhrát. První poločas však již ukázal, že domácí určitě nebudou odevzdaným týmem, naopak domácí byli aktivnější a vytvářeli si šance, ale nedařilo se jim v koncovce. Hostům se nedařila kombinace, měli problémy s terénem. Za zmíňku v prvním poločase stojí šance hostujícího Jana Řehoře, který z přímého kopu orazítkoval břevno. Poločas tak skončil bezbrankovou remízou.

 

Výhru zajistil Martin Bureš.

Domácí nastoupili do druhého poločasu posilněni vědomím, že proti soupeři zatím hrají vyrovnanou partii a drží dobrý výsledek. Bohužel však na to hned doplatili, když hned po rozehrávce a po chybě domácích hosté podnikli rychlý protiútok a Michal Váša poslal hosty do vedení. V tu chvíli se zdálo, že druhý poločas nabídne klasický scénář a hosté se již začali vidět jako vítězové utkání. Domácí se ale nepoložili, naopak zjednodušili svou hru a dlouhými nákopy na své dva útočníky zaměstnávali obranu soupeře. Jejich úsilí se jim vyplatilo v 53. minutě, kdy odražený míč se dostal k Václavu Turkovi, který rozjásal domácí fanoušky a vyrovnal. Hostům daný výsledek nevyhovoval, a tak se více začali tlačit do útoku. Snažili se opět strhnout vedení na svou stranu. Smolařem utkání by mohl být hostující Jan Řehoř, který opět z dalšího přímého kopu trefil břevno. Domácí pozorně bránili a spoléhali na nakopávání dlouhých míčů na své dva útočníky. S přibívajícím časem hosté vsadili vše na jednu kartu a to vstřelit vítěznou branku. 10 minut před koncem se domácím povedlo zaskočit svého soupeře a dokonat tak překvapení 15. kola. Domácí zahráli dlouhý míč na svého útočníka Martina Melišíka, ten se obtočil kolem svého obránce a byl faulován v pokutovém území. I přes protesty hostujícího tábora však rozhodčí trval na svém, nařízenou penaltu s přehledem proměnil Martin Bureš. Ve zbytku utkání již domácí nedali hostům šanci vyrovnat, a tak domácí Netřebice si připsaly první výhru v sezóně a první zisk třech bodů do tabulky. 



Ohlasy k zápasu


Netřebice
Martin Melišík (útočník): První poločas jsme hráli vyrovnaný fotbal, nedařilo se nám proměňovat šance, ve druhém poločase jsme po naší chybě inkasovali. Poté jsme hru zjednodušili, hráli nakopávané míče na útočníky a podařilo se nám vyrovnat. Hra byla vyrovnaná a nám se v závěru podařilo vstřelit vítěznou branku. Jsme moc rádi, že jsme dokázali poprvé v sezóně vyhrát.

TJ Straky B
Jaromír Soukal (trenér): Soupeře jsme podcenili, nastupovali jsme jako favorité s myšlenkou, že nemůžeme prohrát. Nedařila se nám naše hra, soupeř byl více motivovaný a aktivnější, po vyrovnání jsme vsadili vše na útok a to se nám nevyplatilo, když jsme inkasovali rozhodující gól z pokutového kopu.



Sestavy


Netřebice
V. Volráb [-] - M. Melišík [-] , M. Pokorný [-] , J. Pipek [-] (52. V. Turek [-] ) , P. Peřina [-] , Z. Bek [-] - V. Melišík [-] , M. Bureš [-] , P. Kubáň [-] - - V. Peterka [-] (52. P. Polman [-] ) , J. Knížek [-]

TJ Straky B
L. Digaňa [-] - M. Šrůt [-] , J. Řehoř [-] , V. Poláček [-] , R. Pečenka [-] , J. Plaček [-] (46. J. Vítek [-] ) , L. Macoun [-] , M. Kadeřábek [-] , P. Janák [-] , M. Horáček [-] (28. M. Pýcha [-] ) , M. Váša [-]

Místo: Netřebice. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Šafránek Jan - ŠÍF Marek (N), TÜROCZY Marian (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.