Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mcely vstřelily Záhornicím 7 branek


Branky


0

Mcely potvrdily roli favorita proti týmu Záhornic a zvítězily 7:1. Domácí si výhrou upevnili první pozici a navýšili náskok před ostatními týmy, aktuálně druhé Žitovlice již ztrácí 7 bodů. Záhornicím patří předposlední místo, jelikož je bodově dokázal předstihnout Vestec. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankové hody odstartoval stoper.

Mcely nastupovaly ke svému prvnímu domácímu utkání v jarní části sezóny, jejich soupeřem byl tým Záhornic. Domácí postrádali nejlepšího střelce Martina Hojsáka, který absentoval kvůli zdravotním potížím. Dále chyběli Jiří Kosina a Jan Řanda. Na domácích však absence svých hráčů nebyla až tak moc znát. Do svého soupeře se pustili hned od prvních minut utkání. Vše odstartoval již v 6. minutě domácí stoper Jiří Kulhánek, který předvedl nevídaný kousek, když prošel přes celé hřiště a chladnokrevně zavěsil. Soupeř působil odevzdaně, domácí je k ničemu podstatnému v první půli nepustili, naopak sami neústale tlačili na hostující defenzivu. Hosté však měli v prvním poločase potřebnou dávku štěstí, jelikož šance domácích končily na břevně nebo tyčkách. Domácím se přeci jen podařilo do konce první půle navýšit své vedení, když se prosadil v 32. minutě Jaroslav Mareček

Mcely vstřelily za dvě minuty 3 branky.

Druhý poločas se odvíjel ve stejném duchu. Domácí si vytvářeli řadu šancí, hrálo se převážně na hostující půlce, ale nedařilo se jim v zakončení, nebo jejich pokusy skvěle zlikvidoval hostující brankář Jaroslav Šebetka. V 60. minutě však již kapituloval potřetí, když se prosadil Václav Löbl. Hostům postupně docházely síly a to se projevilo v magické dvouminutovce, kdy Mcely dokázaly vstřelit tři branky. Nejdříve se prosadil Jiří Pažout a poté přišly velké chvíle Dominika Fejéra, který dokázal vstřelit do dané dvouminutovky dvě branky. Domácí uspokojeni takovou brankovou smrští přestali být důslední v obranné fázi, čehož hosté využili. Čestný úspěch pro hosty zaznamenal Tomáš Knobloch. Poslední slovo v zápase však patřilo Dominikovi Fejérovi, který o dvě minuty později zaznamenal svou třetí branku v utkání a stanovil tak konečný výsledek utkání na 7:1 pro domácí. 



Ohlasy k zápasu


Mcely
Petr Hájek (trenér): Před zápasem se nás ptali, kdo bude střílet branky, když nehraje Martin Hojsák. Myslím, že ho Dominik skvěle zastoupil a zaslouží si pochvalu. Na záloze si skvěle vedl Václav Klouček, kterého bych také rád pochválil. Nečekali jsme tak jednoznačné utkání, soupeř působil rezignovaně a po poločase jsme mohli vést i 7:0, ale dokázali jsme vstřelit jen dvě branky. Ve druhém poločase jsme poté přidali další branky a zaslouženě zvítězili. Chtěl bych poděkovat našim fanouškům za skvělou atmosféru, která panovala při zápase. Byla to paráda.

Záhornice
Vlastimil Fuchs (obránce): Zápas byl pro nás těžký, máme problém s docházkou, ale dalo se to dohromady. Domácí tým byl o hodně lepší, v poločase vedl jen 2:0. Ve druhém poločase už nám docházely síly. Nejlepším naším hráčem byl brankář Jarda Šebetka.



Sestavy


Mcely
D. Bartoš [-] - J. Němeček [-] , J. Kulhánek [-] - J. Mareček [-] , V. Klouček [-] , V. Löbl [-] - D. Fejér [-] , M. Hojsák [-] , L. Bartoš [-] - O. Bartoš [-] (70. T. Knytl [-] ) , J. Pažout [-] (76. J. Nešněra [-] )

Záhornice
J. Šebetka [-] - P. Senohrábek [-] , P. Karásek [-] , P. Donát [-] , J. Popek [-] , P. Tyl [-] , T. Knobloch [-] , D. Douša [-] , V. Brzák [-] , P. Hak [-] , V. Fuchs [-]

Hráči zápasu: D. Fejér .
Místo: Mcely. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hurych Lubomír - HOJSÁK Luboš (N), NOVÁK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.