Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hrubý Jeseník B dokázal otočit utkání s Netřebicema


Branky


0

Netřebice motivovány výhrou z minulého kola proti Strakám B, dokázaly zaskočit i Hrubý Jeseník B, když průběžně vedly již 3:0. Domácí však dokázali výsledek otočit a vyhrát 6:3. Hrubý Jeseník B se výhrou posunul v tabulce na 6. místo, na jaře si drží tří zápasovou neporazitelnost. Netřebicím zatím patří poslední místo v tabulce, když ztrácí na předposlední Záhornice 6 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Netřebice v zápase již vedly 3:0

Hosté nastoupili k zápasu s odhodláním navázat na první výhru z minulého kola, domácí si naopak chtěli udržet neporazitelnost v jarní části soutěže. Úvod utkání jednoznačně patřil hostům, kteří byli lepší a vytvořili si tlak. Jejich hra spočívala v centrování dlouhých míčů na útočníka Martina Melišíka, který dělal domácí obraně problémy. Jejich aktivita se jim vyplatila v 15. minutě, kdy donutili domácího brankáře k chybě. Ten ve snaze odkopnout balón trefil hostujího útočníka Jindřicha Knížka, pro kterého poté již nebyl problém dostat míč do prázdné branky. Domácí byli zaskočeni, hosté naopak získali potřebné sebevědomí. Ve 28. minutě přišly skvělé momenty pro hostujícího Petra Kubáně, který dokázal během dvou minut zaznamenat dvě branky. Obě akce byly jako přes kopírák, hostující záložník předvedl dvě skvělé individuální akce, když dvakrát od středové čáry podnikl brejk, utekl svému strážci a dvakrát dokázal pokořit domácího brankáře - 3:0 pro hosty. Domácí byli šokováni, hosté naopak v euforii. Paradoxně však hosté přestali hrát, uspokojili se tříbrankovým vedením a domácí toho dokázali využít. Jejich odpověď byla blesková, o minutu později se dokázal prosadit Petr Línek, za další dvě minuty se trefil Tomáš Vyskočil a bylo to již 2:3. Domácím vycházeli standardní situace, po kterým se jim podařilo snížit. Aby toho nebylo málo, tak těsně před poločasem se domácím podařilo i vyrovnat, autorem branky byl Tomáš Jirouš, který poslal krásnou střelu z přímého kopu přímo do šibenice. Poločas tak nabídl 6 vstřelených branek.

Domácí dokonali obrat a připsali si 3 body

 Sebevědomí obou týmů se tak otočilo, domácí jednoznačně ožili, hosté se začali strachoval o výsledek. Dokonalý obrat v utkání dokonal již v 54. minutě Zdeněk Jirouš, když se krásně z první opřel do střely, která se odrazila od břevna přímo do brány. Domácí se tak poprvné v utkání ujali vedení. Hosté po inkasované brance již nepředváděli výkon jako z prvního poločasu, domácím se dařilo skvěle přistupovat a bránit oba dva hostující útočníky. Hrubý Jeseník zvýšil aktivitu, což se projevilo na tlaku na hostující obranu. Ta pak byla nucena řešit různé situace za cenu faulu. Bohužel však pro ně měl svůj den domácí exekutor přímých kopů Tomáš Jirouš, který se postavil k jednomu v 74. minutě a další střelou pod břevno do šibenice nedal hostujícímu brankáři šanci - 5:3. Hosté se snažili něco s nepříznivým výsledkem udělat, ale neměli potřebné štěstí v koncovce, nebo skvěle zasáhla domácí obrana. Naopak domácím šla střelba na výbornou, což dokumentoval Josef Jeník, který se opřel do střely z 30 metrů a i s pomocí odrazu od břevno stanovil konečné skóre celého utkání na 6:3 pro domácí. Diváci museli být spokojení, jelikož viděli obrat domácích a 9 krásných vstřelených branek.



Ohlasy k zápasu


Hrubý Jeseník B
Tomáš Jirouš (útočník): Vůbec se nám nepovedl začátek utkání. Soupeř toho využil a vstřelil nám tři branky. Naštěstí se nám podařilo do poločasu vyrovnat. Druhý poločas už byl v naší režii, protože soupeři došly síly.

Netřebice
Martin Melišík (útočník): Měli jsme skvělý vstup do utkání a dokázali jsme domácí dokonale zaskočit třemi brankami. Je škoda, že jsme to nedokázali udržet. Nejspíše jsme si mysleli, že výhru už máme v kapse, za což nás soupeř potrestal a zápas otočil. Naše hra se už začíná zlepšovat, máme nového trenéra a chodíme trénovat. Doufám, že se to odrazí v dalších zápasech a ve výsledcích.



Sestavy


Hrubý Jeseník B
L. Pulda [-] - T. Jirouš [-] , P. Línek [-] , Š. Šona [-] , T. Vyskočil [-] , Z. Jirouš [-] , T. Rybín [-] (62. J. Frcek [-] ) , T. Kučera [-] , J. Jeník [-] , J. Jeník [-] , M. Kolarovský [-] (46. L. Krejčík [-] )

Netřebice
V. Volráb [-] - M. Pokorný [-] , J. Pipek [-] , M. Melišík [-] , Z. Bek [-] , P. Peřina [-] - P. Kubáň [-] , V. Melišík [-] , R. Kudry [-] - P. Polman [-] (46. O. Šandera [-] ) - J. Knížek [-]

ŽK: 49. P. Línek - 69. M. Melišík .
Místo: Hrubý Jeseník. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Růžičková Karolína - KURKA Miloš (N), PINKAS David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.