M. Břichnáč 12.
D. Knap 51.
M. Pelc 65. (vl.)
3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Žitovlice doma porazily ve šlágru kola Vrbici


Branky


12. M. Břichnáč , 51. D. Knap , 65. M. Pelc (vl.) - 38. L. Mašek , 47. P. Herčík
0

Ve šlágru 17. kola si doma výhru zajistily Žitovlice, které porazily Vrbici díky vlastní brance 3:2. Domácí tak dokázali přeskočit svého soupeře v tabulce, když bodově jsou na tom stejně, ale Žitovlice mají lepší skóre. Žitovlicím patří 4. místo, Vrbice je pátá. Oba dva týmy ztrácí na druhý Křinec pouhý jeden bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas nabídl po jedné brance na každé straně

 Domácí nastupovali k utkání s cílem získat tři body a přeskočit tak svého soupeře v tabulce. Vrbice naopak přijela v pozici průběžně druhého týmu s vizitkou nejlepší obrany soutěže. Úvod utkání patřil domácím, když se jim poprvé na jaře podařilo vstřelit branku jako první tým. Běžela 12. minuta, když se k přímému kopu postavil domácí Martin Břichnáč a krásnou střelou k tyči nedal hostujícímu brankáři šanci. Hra poté byla vyrovnaná s minimem šancí na obou stranách. Skóre se až měnilo pár minut před koncem prvního poločasu, když se hostům podařilo vyrovnat. Domácí nedokázali odvrátit balón, ten se dostal k hostujícímu útočníkovi, který ho ještě posunul na zcela volného Ladislava Maška, který již neměl problém vyrovnat. Poločas tak skončil 1:1.

 

Zápas rozhodla vlastní branka

 Do druhé půlky oba dva týmy vstoupily bojovně, se snahou urvat vedení na svojí stranu. To se jako první povedlo hostům, když využili nedorozumění domácí obrany. Petr Herčík se dostal do samostatného úniku a svojí šanci i přes snahu domácí brankáře chladnokrevně proměnil. Domácí však dokázali okamžitě odpovědět, když za čtyři minuty již bylo opět vyrovnáno. Na krásný centrovaný míč z obrany domácích si nejlépe naskočil David Knap. Od vyrovnání se hrál vyrovnaný fotbal, oba dva týmy se snažily o strhnutí vedení na svou stranu, ale bez úspěchu. To se povedlo až domácím v 65. minutě, když paradoxně jim k tomu pomohl hostující obránce Michal Pelc, který si nešťastně srazil centrovaný míč do vlastní branky. Hosté se snažili o vyrovnání, ale naráželi na pozornou obranu domácích. Stejně tak se nedařilo něco s výsledkem provést i domácím, a tak utkání nakonec skončilo těsnou výhrou domácích Žitovlic 3:2



Ohlasy k zápasu


Žitovlice
Martin Kříž (předseda klubu): Konečně jsme zas naplno bodovali, takže po této stránce jsme určitě spokojení. Špička tabulky nám neodskočila, takže je pořád, o co hrát. Objektivně však musím uznat, že to bylo šťastné a ubojované vítězství, kterého si víc ceníme, než kdybychom vyhráli 5:0. Nyní nás čekají Záhornice, takže doufáme, že se zranění kluci dají dohromady a my tyto 3 body potvrdíme i na hřišti soupeře. Nejlepší hráč podle většiny byl Martin Dohnal.

Vrbice
Roman Pelc ( trenér): Prohra nás mrzí. Měli jsme na to vyhrát. Srazilo nás však nezvykle moc chyb v obraně. Uvidíme, jak si povedeme další kolo u nás s Dlouhopolskem.



Sestavy


Žitovlice
J. Poděbradský [-] - D. Knap [-] (16. M. Kříž [-] ) , R. Malý [-] , V. Gestřánek [-] - M. Novák [-] (81. M. Škoda [-] ) , D. Knap [-] , J. Bednář [-] , M. Dohnal [-] , J. Poděbradský [-] (90. M. Nejedlý [-] ) - M. Břichnáč [-] , J. Novák [-]

Vrbice
O. Vykouk [-] - M. Pelc [-] , O. Machek [-] , M. Stryja [-] , J. Novák [-] - T. Midloch [-] , L. Mašek [-] (66. ) , D. Suchochleb [-] , M. Jiránek [-] - P. Herčík [-] - J. Hejcman [-] (87. V. Adamec [-] )

ŽK: 28. R. Malý , 60. D. Knap , 85. M. Dohnal - 10. P. Herčík , 11. M. Stryja , 76. D. Suchochleb .
Místo: Žitovlice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Novák Petr - MALÝ Jiří (N), ZELINKA Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.