Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

18.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Žitovlice deklasovaly venku Záhornice


Branky


0

Záhornice nestačily doma na Žitovlice, které svému soupeři uštědřily pořádný příděl, když hosté dokázali vyhrát 9:3. Žitovlice se díky výhře posunuly na průběžné druhé místo se ziskem 32 bodů, na první Mcely nyní ztrácí 7 bodů, avšak Mcely mají ještě zápas k dobru. Záhornice dále pokračují v sérii nepříznivých výsledků, na jaře se jim ještě nepodařilo bodovat, v tabulce jim patří stále předposlední místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky do poločasu rozhodly o vítězství

Domácí Záhornice přivítali na svém hřišti Žitovlice, které se snažily získat tři body do tabulky a vrátit se zpět na druhé místo v tabulce. Hostům nahrával do karet i fakt, že domácí postrádali svou brankářskou jedničku Petra Šmejkala, do brány se tak musel postavit Jaroslav Šebetka. Hosté na svého soupeře doslova vlétli a patřil jim jednoznačně úvod zápasu. Již v 10. minutě se radovali z vedoucí branky, když se poprvé v utkání prosadil Martin Břichnáč. O pár minut později se hosté radovali opět, když dostali možnost zahrávat pokutový kop. K míči se postavil hostující stoper Václav Gestřánek a i když brankář vystihl směr jeho střely, dokázal ho překonat - 2:0 pro hosty. Hosté se působili fotbalovějším dojmem a byli na výši i rychlostně, čímž působili domácím velké potíže. Přesto však domácí dokázali také zahrozit, když se dostali několikrát slibně do zakončení, ale jejich koncovka byla nepřesná. Největší šanci na změnu výsledku pro domácí měl Dominik Douša, který zahrával pokutový kop, ale jeho střela bohužel skončila na břevně. Známé rčení: "Nedáš, dostaneš." se naplnilo o pár minut později, když hosté zvýšili svůj náskok již na tři branky, prosadil se Jan Bednář. Domácí působili zakřiknutým dojmem, postrádali potřebné seběvědomí něco s výsledkem provést, a tak hosté dokázali do poločasu ještě jednou udeřit, když se prosadil na jaře střelecky disponovaný Dominik Knap

Druhý poločas nabídl brankové hody

Do druhého poločasu nastoupili domácí s cílem něco s nepříznivým výsledkem udělat. Paradoxně hned ze začátku utkání inkasovali další branku, když se prosadil hostující Martin Dohnal. Domácím se podařil zkorigovat výsledek až v 60. minutě, když rozhodčí odpískal druhou penaltu ve prospěch domácího týmu, k exekuci pokutového kopu se postavil opět Dominik Douša a tentokrát se na něj usmálo štěstí. Jeho pokus nejdříve brankář vyrazil, ale na jeho dorážku již byl krátký - 1:5. Snížení domácích však na chuti hostů nic neubralo, jelikož Žitovlice poté dokázaly přidat další dvě branky. O obě dvě branky se postaral Martin Břichnáč, který tak zkompletoval hattrick. Hosté následně polevili, hostující záložníci se přestávali vracet, a tak domácí podnikali nebezpečné protiútoky. Po jednom z nich se dokázal prosadit domácí Petr Kodera - 2:7. Hostující Jaroslav Novák však o pár minut později opět rozjásal hostující tábor, když zvyšoval na 8:2. Do konce utkání padly ještě dvě branky - po každé na jedné straně. Nejdříve se prosadil hostující Michal Novák a poslední slovo patřilo domácímu Janu Popkovi, který tak již zmírnil drtivé vítězství hostů v poměru 9:3.



Ohlasy k zápasu


Záhornice
Petr Hak (obránce): Dostali jsme laciné branky, nenastoupili jsme v plné sestavě, chyběl nám brankář. Naše hra nebyla špatná, dařila se nám i kombinace, ale soupeř trestal naše chyby a zaslouženě vyhrál.

Žitovlice
Martin Kříž (předseda): Z každé výhry mám radost, ale už takovou jsem neměl z disciplíny hráčů a zbytečných ztrát míčů. Tím jsme dávali soupeři šanci na ohrožení naší branky. Bylo to dané průběhem zápasu a podcenění kvalit soupeře, kdy záloha neměla potřebu se vracet ve velkém počtu, takže docházelo k přečíslení obrany. Naštěstí si s útoky ve většině případů obrana dokázala poradit. Nicméně by se nám tohle nemělo stávat ani proti slabším soupeřům.



Sestavy


Záhornice
J. Šebetka [-] - J. Šmejkal [-] , P. Kodera [-] , J. Popek [-] , P. Tyl [-] , P. Karásek [-] , V. Brzák [-] , D. Douša [-] , M. Rais [-] , P. Hak [-] , V. Fuchs [-] (64. R. Douša [-] )

Žitovlice
J. Poděbradský [-] - M. Novák [-] , M. Dohnal [-] (48. V. Holer [-] ) , M. Škoda [-] (70. M. Kříž [-] ) , V. Gestřánek [-] - D. Knap [-] (72. M. Nejedlý [-] ) , J. Poděbradský [-] , J. Bednář [-] , P. Buka [-] - M. Břichnáč [-] (86. F. Nejedlý [-] ) , J. Novák [-]

ŽK: 33. V. Gestřánek .
Hráči zápasu: M. Břichnáč .
Místo: Záhornice. Počet diváků: 28. Rozhodčí: MANŽEL Tadeáš - NOVÁK Miroslav (N), MALÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.