FOTO, VIDEO: Derby nabídlo tři branky, z výhry se radovali domácí


Branky


1

Program 20. kola nabídl i jedno derby mezi Běrunicema B a Dlouhopolskem. Své kvality prokázali domácí, když dokázali vyhrát 3:0. V tabulce se Běrunice B přiblížily svému soupeři na rozdíl 5 bodů, patří jim 6. příčka. Dlouhopolsko přišlo o primát nejlepší obrany soutěže, když třikrát inkasovalo. Toho dokázala využít Vrbice, která se tak nyní opět pyšní nejlepší defenzivou, když inkasovala pouhých 27 branek z 19 zápasů. V tabulce Dlouhopolsku patří 5 příčka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dokázali třikrát udeřit již do poločasu.

Domácí nastoupili do derby posíleni o několik hráčů z A-týmu, jelikož v Běrunicích se řeší nedostatek hráčů. Stává se tak, že za víkend stejní hráči nastoupí za A-tým a druhý den za B-tým, což představuje vážný problém v případě, že oba dva týmy mají nastoupit v jeden den. Hosté přijeli navázat na své výsledky na domácím hřišti z minulého kola, kdy porazily Záhornice 4:0. Hned od počátku utkání se domácí ujali iniciativy a vytvořili si převahu. V 10. minutě se domácí dočkali poprvé, když se míč po střele Pavla Ouzkého a špatném odkopu hostujícího obránce dostal k Davidu Mašindovi, který krásnou umístěnou střelou z dvaceti metrů přímo k tyči otevřel skóre utkání. Domácí se dále tlačili do útoku, jejich akce často táhl domácí záložník Valentin Jirkov Mitrev, který svou rychlostí jasně vynikal a hosté ho museli často zastavovat jen za cenu faulu. Ve 33. minutě domácí podnikli jeden ze svých protiútoků, míče se zmocnil Valentin Jirkov Mitrev a sprintem přes půl hřiště se dostal do zakončení, jeho střelu hostující brankář Jan Budai pouze vyrazil, bohužel pro hosty k domácímu útočníkovi Luboši Janouchovi, pro kterého již nebyl problém do poloprázdné brány uklidit míč. O dvě minuty později se scénář opakoval, ale tentokrát byl domácí Valentin Jirkov Mitrev zastaven před vápnem pouze za cenu faulu. Domácí zahrávali nepřímý kop, míč se dostal ke Kamilu Chrastnému, který střelou z třiceti metrů nachytal hostujícího brankáře a zvýšil na 3:0 pro domácí. Do konce prvního poločasu se již skóre neměnilo, i když domácí měli několik slibných šancí. 

Ve druhém poločase diváci již žádnou branku neviděli.

Do druhého poločasu hosté vystřídali tři hráče a jejich hra se postupně zlepšila. Hrál se oboustranně aktivní fotbal, domácí akce táhl většinou výborně hrající Valentin Jirkov Mitrev, ale koncovka domácích byla nepřesná, což se podepsalo na tom, že platil stále výsledek po prvním poločase. Hosté se pokoušeli o hru na protiútoky, vypracovali si několik slibných příležitostí, ale buď selhali v koncovce, nebo dokázala zasáhnout pozorná obrana vedená Liborem Hálou a s výborně chytajícím brankářem Markem Janouchem. Do konce zápasu se již nepodařilo ani jednomu týmu skórovat, a tak si domácí připsali vítězství 3:0 v derby s Dlouhopolskem. 

 

Zdroj: Youtube.com



Ohlasy k zápasu


Běrunice B
Miroslav Fiferna (trenér): Z vítězství mám radost, protože Dlouhopolsko jsme porazili naposledy na podzim 2012, což jsem hráčům v kabině před zápasem připomněl. Dále jsem musel konstatovat, že se jedná možná o poslední ,,derby", protože se blíží asi neodvratný konec ,,B" mužstva v Běrunicích. Z víkendového dvojzápasu nastoupilo téměř 10 stejných hráčů v obou zápasech. Celkem bylo pro obě naše mužstva k dispozici 17 hráčů.

Dlouhopolsko
Daniel Jindra (záložník): Věděli jsme, že nás v Běrunicích nečeká nic lehkého. Tým Běrunic byl i díky hráčům z A týmu po celý zápas lepší. Dostávali se snadno do šancí, my se na ně nadřeli, ale obrana hrála skvěle. Na jaře se nám venku moc nedaří, což jsme potvrdili. Domácí zaslouženě vyhráli a nám nezbývá nic jiného než soupeři pogratulovat a soustředit se na další match, kde si budeme chtít určité spravit chuť.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Rozvoral Miloš - OUZKÝ Radek (N), KŘÍŽ Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 5. 2016 12:48
Běrunice B - Dlouhopolsko video https://www.youtube.com/watch?v=0kDeZiNekXw