4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Favorit doma nezaváhal a připsal si tři body


Branky


0

Dlouhopolsko na svém hřišti předvádí kvalitní výkony, tentokrát dokázalo na svém hřišti porazit poslední tým tabulky Netřebice 4:0. Domácí tak prodloužili svou sérii již na pět domácích výher v řadě a v tabulce se osamostatnili na 5. místě, kdy ztrácí na 4. Křinec tři body. Netřebice vyšly bodově naprázdno, získat nějaké body se pokusí v dalším zapase doma proti Vrbici. V tabulce patří Netřebicím stále poslední příčka se ziskem 7 bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakub Sisák vstřelil dvě branky

Domácí na svém hřišti patří k nejlepším týmům v soutěži, kdy na jaře doma prohráli jen zápas s Křincem, jinak všechny ostatní zápasy vyhráli. Tentokrát doma přivítali Netřebice, aktuálně poslední tým tabulky. Od prvním minut byli domácí lepším týmem, hostům se nedařila na těžkém terénu kombinace, čehož Dlouhopolsko dokázalo využít ve svůj prospěch. Na první branku se čekalo do 18. minuty, kdy po vyraženém míči od hostujícího brankáře se dokázal prosadit domácí Jakub Sisák. Po inkasované brance hosté přeskupili své řady a z útoku do obrany se přesunul hostující Martin Melišík. Ve 32. minutě ani on však nedokázal zabránit tomu, že domácí navýšili své vedení o dvě branky. Domácí útočník Jakub Sisák utekl hostující obraně, postupoval sám na brankáře a chladnokrevně ho prostřelil. Domácí do konce poločasu mohli přidat ještě jednu branku, ale ve velké příležitosti jen těsně minuli branku. Poločas tak skončil 2:0 pro domácí. 

 

 

Domácí hosty k ničemu nepustili

Druhý poločas pokračoval náporem domácích, kteří rychlými protiútoky dělali starosti hostující obraně, ale vytvořené šance nedokázali proměnit v gól. Hosté se snažili něco s nepříznivým výsledkem provést a vrhli všechny síly do útoku. Výsledkem byly jen náznaky šancí, k ničemu vážnějšímu hosty domácí obrana nepustila. Naopak domácí dokázali využít otevřené obrany hostí ke vstřelení dalších branek. Deset minut před koncem se dokázal prosadit Ondřej Šeruda. Poslední slovo patřilo domácímu Tomáši Teslíkovi, který si naběhl na centrovaný míč a s přehledem proměnil. Hosté poté již rezignovali, navíc museli dohrávat zápas kvůli zranění v deseti. Utkání skončilo jasným vítězstvím domácího týmu 4:0



Ohlasy k zápasu


Dlouhopolsko
Daniel Jindra (záložník): "Čekal nás sice poslední tým tabulky, ale taky jsme věděli, že se Netřebice na jaře herně zvedli. Tudíž jsme soupeře nechtěli podcenit. Od začátku jsme měli zápas pod kontrolou a brzo jsme si vytvořili dostačující náskok. Soupeř hrozil rychlými protiútoky, ale naše obrana si s nimi v klidu poradila. Z naší strany bylo utkání zvládnuto po taktické stránce na výbornou, a proto jsme si připsali lehké vítězství."

Netřebice
Martin Melišík (útočník): "Soupeř dokonale využil svého hřiště, které nám dělalo velké problémy. Nedokázali jsme si přihrát, navíc se nám zranili dva hráči, což ovlivnilo celý zápas. Domácí byli lepší a musím jim jen pogratulovat k vítězství."



Sestavy


Dlouhopolsko
J. Budai [-] - L. Štus [-] , D. Jindra [-] , J. Sisák [-] , V. Bareš [-] , J. Budai [-] , L. Košátko [-] , P. Kříž [-] (46. T. Teslík [-] ) , O. Šeruda [-] , M. Hájek [-] , J. Kříž [-]

Netřebice
V. Volráb [-] - Z. Bek [-] , M. Melišík [-] , P. Peřina [-] , J. Pipek [-] (42. J. Vonička [-] ) - V. Peterka [-] , M. Bureš [-] , P. Kubáň [-] (82. V. Turek [-] ) , V. Melišík [-] - T. Preisler [-] , O. Šandera [-]

ŽK: 65. J. Vonička , 70. Z. Bek .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Bureš Jaroslav - VÁVRA Josef (N), BUREŠ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.