Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

24.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Straky B doma rozstřílely Záhornice


Branky


0

V souboji dvou trápících se týmů v jarní části byly jasně lepší Straky B, které doma vysoko deklasovaly Záhornice 11:1. Domácí si tak jednoznačně zlepšili náladu v kabině, když se jim podařilo přerušit sérii proher, která je provázela. Třem hráčům z domácího výběru se podařilo vstřelit hattrick. Straky B tak uhájily své 8. místo v tabulce před dotírajícíma Chlebama, naopak se jim podařilo bodově dotáhnout Hrubý Jeseník B a Běrunice B, všichni v tabulce mají shodně 33 bodů, Straky B však mají nejhorší skóre. Hosté ze Záhornic tak utrpěli největší debakl v sezóně, navíc žádný jiný tým kromě Záhornic nedostal v probíhající sezóně v jednom zápase 11 branek. V tabulce Záhornicím patří předposlední místo, ale nejdůležitější utkání se pro ně hraje příští týden, kdy doma hostí poslední Netřebice. Pokud by prohrály, tak spadnou na poslední místo tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Straky B rozhodly o svém vítězství již do poločasu

Domácí nastupovali s cílem odčinit předchozí nevydařené utkání ve Vrbici, kde prohráli po vlastních chybách. Hosté ze Záhornic to domácím docela ulehčili, jelikož přijeli pouze v deseti lidech. Domácí nastoupili ofenzivně a hned od začátku zápasu se na svého soupeře vrhli. Již ve 3. minutě se radovali z první branky, když se dokázal prosadit útočník Martin Šrůt. Domácí byli jednoznačně lepší, oslabený soupeř se jen bránil a hrál na brejky, s kterými s domácí obrana dokázala poradit. Na další branku se čekalo až do 13. minuty, kdy domácí záložník Marek Pýcha vstřelil druhou branku domácích a odstartoval tak vražednou dvacetiminutovku, kdy domácí dokázali nastřílet šest branek. Nejprve Marek Pýcha zkompletoval čistý hattrick, když vstřelil další dvě branky domácích. Následně nezůstal pozadu ani Martin Šrůt a vstřelil svou druhou branku v zápase. Když pak v 27. a 33. minutě vstřelil dvě branky Michal Váša, vedli domácí již 7:0 a o osudu zápasu již bylo rozhodnuto. Hostům se poté podařilo vstřelit čestný úspěch, když dostali možnost zahrávat přímý kop po faulu na svého hráče. K míči se postavil hostující Dominik Douša a krásnou střelou přes bránící zeď nedal domácímu brankáři šanci. Poločas tak skončil jednoznačně pro domácí 7:1.

 

 

 

 

 

Hosté inkasovali ještě čtyřikrát

Ve druhém poločase byli domácí neustále aktivní a tlačili se do zakončení. Diváci nemuseli na další branky čekat dlouho, jelikož v 53. minutě se dokázal prosadit domácí Michal Váša. Dokázal tak zkompletovat hattrick. O pár minut později se mezi střelce zapsal také střídající Marian Türoczy. Domácí pokračovali ve své spanilé jízdě a čekalo se na to, kdo vstřelí pověstnou "desítku". To se podařilo až Martinu Šrůtovi, který napodobil ostatní své dva spoluhráče a také zkompletoval hattrick. Hosté však stále bojovali, i když pro ně výsledek nebyl příznivý. Domácí již pak na svém tempu ubrali a dokázali do konce zápasu přidat ještě jednu branku, když se dokázal prosadit střídající Milan Dvořák. Utkání tak skončilo jasným vítězstvím domácích, kteří uštědřili svému soupeři debakl 11:1

 



Ohlasy k zápasu


TJ Straky B
Jaromír Soukal (trenér): Z minulého utkání jsme si řekli, že musíme začít hrát aktivně hned od začátku, což kluci splnili a bojovali. První poločas jsme začali ve stylu, že hrajeme doma a musíme vyhrát. Byli jsme překvapeni, že soupeř nastoupil v deseti. Rád bych smeknul před soupeřem, který bojoval až do konce a celé utkání odehrál v deseti. Jinak jsem rád, že jsme vyhráli a potěšili jsme diváky, kteří viděli celkem 12 branek.

Záhornice
Dominik Douša (záložník): Hráli jsme v deseti, v poločase jsme již prohrávali o šest branek. Myslím, že někteří lidé od nás by se měli zamyslet nad svým přístupem, kdy v den zápasu neberou telefony a my pak máme problém vůbec k utkání odjet. Utkání bylo jasně v režii domácích a soupeř jednoznačně vyhrál. Doufám, že se sejdeme příští týden na Netřebice, abychom udělali nějaké body.



Sestavy


TJ Straky B
L. Digaňa [-] - M. Kadeřábek [-] , L. Sluka [-] , L. Macoun [-] , R. Pečenka [-] - M. Pýcha [-] (55. M. Horáček [-] ) , J. Řehoř [-] (62. R. Vinkler [-] ) , V. Poláček [-] (46. M. Türoczy [-] ) , A. Vasiľ [-] (46. V. Richtár [-] ) - M. Váša [-] (75. M. Dvořák [-] ) , M. Šrůt [-]

Záhornice
J. Šebetka [-] - V. Fuchs [-] , P. Karásek [-] , J. Jansta [-] , T. Knobloch [-] - J. Šmejkal [-] , D. Douša [-] , V. Brzák [-] , P. Tyl [-] - J. Popek [-]

ŽK: 59. P. Karásek .
Místo: Straky. Počet diváků: 25. Rozhodčí: Havlas Petr - JEREMIÁŠ Kamil (N), FUCHS Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.