Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2016 17:00

34.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesina otočila skóre ve druhé půli


Branky


34. D. Farník , 38. P. Ondračka - 14. J. Seget , 57. A. Hloušek , 60. A. Hloušek , 65. M. Smrčka , 82. M. Jakš (p.)
2

Vřesinská rezerva zavítala v zápase okresního přeboru do Koblova. V prvním dějství se ujala domácí družina vedení 2:1. Ve druhém však Vřesina vsítila čtyři branky a otočila skóre ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rezerva z Vřesiny jela do Koblova s posilami z áčka. Náležitě toho využila už ve 14. minutě, kdy se ujalavedení brankou, kterou svítil vřesinský Seget -  0:1. Domácí však neházeli flintu do žita ve 34. minutě vyrovnali Farníkem - 1:1. A aby toho nebylo málo, tak v 38. minutě šli domácí do vedení brankou, kterou rozesmutnil hosty Ondračka - 2:1. Navíc ve 41. minutě dostal vřesinský Tomáš Hruzík červenou kartu a všer tak hrálo domácímu Koblovu do karet..

 

Kdo však čekal jasný vývoj utkání tak se mýlil. Druhý poločas jasně ukázal jak je ošidné hrát přesilovku. Béčko Vřesiny zaplo na dvěstě procent a hrálo i za vyloučeného Tomáše Hruzíka. V 57. minutě se Vřesina dočkala vyrovnaní, když napnul síť domácí branky Aleš Hloušek - 2:2.V 60. minutě to byl opět Hloušek kdo rozesmutnil domácí fandy a  strhl vedení na stranu hostí - 2:3. A aby toho nebylo málo, tak o pět minut později krásně do šibenice trefil z dvaceti metrů Marek Smrčka - 2:4. V 82. minutě byl podražen ve vápně Koblova Hloušek a penaltu kopal Marek Jakš. Proměnil ji hned dvakrát když ji rozhodčí nechal opakovat - 2:5.



Sestavy


TJ Sokol Koblov
J. Čečotka [-] - A. Hlaváček [-] , K. Staněk [-] - R. Červeňák [-] (75. L. Václavek [-] ) , J. Baron [-] , P. Ondračka [-] , L. Schulla [-] , J. Plotica [-] - L. Černý [-] - P. Něnec [-] (72. O. Koudelný [-] ) , D. Farník [-]

FC Vřesina B
P. Chudý [-] - M. Jakš [-] , T. Hruzík [-] , J. Homola [-] , P. Janita [-] - T. Lazarov [-] (46. A. Herák [-] ) , J. Seget [-] (57. M. Kaluža [-] ) , A. Livar [-] , M. Smrčka [-] - J. Klein [-] , A. Hloušek [-] -

ŽK: 70. J. Plotica , 82. A. Hlaváček - 34. A. Livar , 77. P. Janita . ČK: 41. T. Hruzík .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: SLANÝ Jan - MICHÁLKA Tomáš, MAREČEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
3. 6. 2016 13:53
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Fotograf - FC Vřesina | Moravskoslezský | Ostrava - město
Muži B jeli do Koblova s posilami.Ve 14´jsme se dostali do vedení brankou Segeta 0:1.Domácí však ve 34´vyrovnali a ve 38´šli do vedení 2:1.Navíc ve 41´dostal Tomáš Hruzík červenou kartu a tak jsme hráli zbytek utkání v desíti.Kdo však čekal jasný vývoj utkání tak se mýlil.Béčko zaplo i za Tomáše a v 57´vyrovnal Aleš Hloušek 2:2.V 60´opět Hloušek strhl vedení na naší stranu 2:3.V 65´se krásně do šibenice trefil z 20 m Marek Smrčka 2:4. V 82´byl podražen ve vápně Hloušek a penaltu kopal Marek Jakš.Proměnil ji hned dvakrát když ji rozhodčí nechal opakovat 2:5.
3. 6. 2016 13:47
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Fotograf - FC Vřesina | Moravskoslezský | Ostrava - město
FC Vřesina B hrála od 41´o desíti a nepříznivé skóre 2:1 otočila na krásných 5:2