P. Vaculík 74. (p.)
1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2016 17:00

14.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svratka překvapivě vyhrála v Borech


Branky


74. P. Vaculík (p.) - 18. J. Vítek , 44. D. Mayer , 48. J. Vítek
0

Svratka se překvapivou výhrou v Borech dostala do klidného středu tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svratka dvakrát skórovala

V tabulce sedmá Svratka přijela na hřiště čtvrtých Borů s cílem bodovat a vyhnout se tak sestupovým starostem. Úvod utkání přinesl za krásného jarního počasí opatrný úvod a žádné mužstvo si proto nevytvořilo žádné šance. V 18. minutě se urodila první vážnější šance před pokutovým územím a Petr Beneš si musel vypomoci faulem. Následoval přímý volný kop, ke kterému se postavil Jan Vítek a nechytatelně střelou přes zeď poslal hosty do vedení - 0:1. Za několik minut dostali podobnou šanci domácí, ale Milanu Špačkovi střelu chytil Rudolf Sáblík. Stejně skončil i další přímý kop z kopačky Petra Vaculíka. Ve 44. minutě přišel pro domácí Bory šok. Po hrubce v obraně se k míči dostal David Mayer a zkutšeně si s nabídnutou situací poradil - 0:2.

Svratka tři minuty po přestávce rozhodla

Do druhé půle opět vstoupila lépe Svratka a nejlepší hráč utkání Jan Vítek vstřelil svoji druhou branku v utkání a zvýšil na - 0:3. Poté měli šance domácí, ale střela Vojty Chalupy z dobrých třiceti metrů skončila bez úspěchu. V 68. minutě již domácí skoro zvedali ruce nad hlavu, když po pěkné akci Špaček našel Vaculíka, ale ten ze slibné šance přestřelil bránu. V 74. minutě již mohli domácí slavit snížení stavu. Po faulu na Vávru se kopala penalta. Tu proměnil Petr Vaculík - 1:3. Další minuty již změnu skóre nepřinesly a proto si Svratka nakonec zaslouženě odvezla z Borů tři důležité body.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory
Jan Fňukal: Hosté byli tentokrát lépe připraveni a proto si odvážejí tři body.

SK Svratka
Petr Voldán: Po výborném týmovém výkonu si odvážíme z Borů tři body. Nyní můžeme jít do nedělního utkání ve Věchnově s klidnou hlavou.



Sestavy


TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - J. Dvořák [-] (62. J. Kujal [-] ) , P. Beneš [-] , A. Novotný [-] , T. Brodský [-] (54. J. Netolický [-] ) , V. Chalupa [-] , M. Vávra [-] , M. Ochrana [-] , P. Vaculík [-] , M. Špaček [-] , J. Netolický [-]

SK Svratka
R. Sáblík [-] - R. Malovič [-] - T. Ondra [-] , J. Mayer [-] (87. J. Řádek [-] ) - J. Pech [-] - D. Mayer [-] (75. M. Moučka [-] ) , P. Moučka [-] , A. Gregor [-] (79. T. Jambor [-] ) , T. Vítek [-] , P. Makovský [-] (71. Z. Kalina [-] ) , J. Vítek [-]

ŽK: 17. P. Beneš , 51. A. Novotný , 57. P. Vaculík - 24. A. Gregor , 33. P. Makovský , 44. D. Mayer , 49. P. Moučka .
Hráči zápasu: J. Vítek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BENEŠ Jiří - STEHLÍK Michal, JUDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.