2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 16:30

21.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věchnov získal důležité vítězství nad Svratkou


Branky


0

Důležité vítězství v boji o záchranu získal Věchnov, který porazil Svratku 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanonýr Ondřej Ostrýž poslal domácí do vedení

V rámci anglického víkendu sehrál Věchnov druhé utkání na domácí půdě s celkem ze Svratky. Po páteční prohře s Bobrovou měli domácí co napravovat a bodově na tom byli jako předposlední Vír. Svratka šokovala výhrou v Borech a v tabulce se dostala do klidného středu tabulky.

Do první patnáctiminutovky vstoupili lépe fotbalisté ze Svratky, když zahrozili hned v 5. minutě. Jejich šanci však vychytal brankář Starý. Věchnov opět ze začátku nestíhal a kazil své nahrávky. Postupem času Věchnov ale srovnal krok a začínal se tlačit před hostující branku. Do první domácí šance se dostal střelec Ostrýž, který však nedokázal hostujícího brankáře překonat. Do vedení se dostal Věchnov ve 42. minutě, když přes půl hřiště přešel Vojta Kroupa a poslal do úniku Ostrýže, který s přehledem uklidil míč za brankáře Sáblíka a do kabin se šlo za stavu - 1:0 pro Věchnov.

Petr Soudek rozhodl o výhře Věchnova

Druhý poločas pokračoval v otevřené hře obou týmu. Svratka se snažila srovnat skóre, ale narážela na dnes dobře organizovanou obranu a Věchnov se zase snažil navýšit své skóre, aby se nemusel strachovat o možné vyrovnání. To se povedlo v 55. minutě, když se do míče krásně opřel Petr Soudek a nedal hostujícímu brankáři šanci - 2:0. Svratka zapnula na vyšší výkon, ale k ničemu to již nevedlo, a tak si věchnovští borci mohli po dlouhé době vychutnat zasloužené domácí vítězství.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Věchnov
Jiří Jedlička: Chtěl bych pochválit kluky, za dobře odvedený výkon. Obzvláště mladého Vojtu Kroupu, kterému se zápas velmi povedl.

SK Svratka
Petr Voldán: Po pátečním výborném zápase se nám již tolik nedařilo a odešli jsme poraženi.



Sestavy


TJ Věchnov
D. Starý [-] - J. Bílek [-] , R. Pivko [-] , O. Ostrýž [-] , P. Soudek [-] - V. Kroupa [-] (90. T. Bukáček [-] ) , V. Hulák [-] , L. Novák [-] (46. T. Jelínek [-] ) , P. Malý [-] , J. Šípek [-] , J. Pokorný [-]

SK Svratka
R. Sáblík [-] - J. Řádek [-] , T. Ondra [-] - J. Pech [-] - T. Jambor [-] , D. Mayer [-] , M. Moučka [-] , A. Gregor [-] , T. Vítek [-] , P. Makovský [-] , J. Vítek [-]

ŽK: 78. V. Hulák - 64. J. Řádek .
Hráči zápasu: V. Kroupa .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PROKOP Pavel - POKORNÝ Josef (N), SMOLÍK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.