Souboj dvou nováčků skončil nerozhodně


Branky


0

Dva postupující týmy z minulého ročníku Vír a Věchnov se o soutěž výše rozešli nerozhodně 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Věchnov nastřelil tyč

V utkání 22. kola Okresního přeboru se potkali dva týmy, které na dvanácté a třinácté příčce tabulky získali shodně osmnáct bodů. Domácí Vír v minulém kole dostal čtyři góly v Bobrové, Věchnov zvítězil v domácím prostředí nad Svratkou. V lepším rozpoložení do tohoto duelu přicházeli tedy věchnovští. Zápas začal podle očekavaní bojem o střed hřiště, nikdo z hráčů nechtěl udělat zbytečnou chybu. Hra se odehrávala mezi vápny bez vážnější šance. První se osmělili hosté, kteří v 30. minutě nastřelili po výborném zákroku domácího brankáře Jakuba Preislera tyč. Domáci hrozili z rychlích brejků, ale ty vyřešil hostující brankař David Starý. A tak poločas skončil remízou. 

Druhá půle přinesla dvě branky

 Druhý poločas začal lépe hostující tým, který měl mírnou převahu. Po čtvrt hodině se hra vyrovnala, domácí měli dvě šance na vstřelení branky, ale ujala se až ta v 72. minutě po střele Lukáše Piskače asi z dvanácti metrů, ktera šla do tyče a od ní do brány. Už to vypadalo, že body zůstanou doma ve Víru, ale v 86. minutě po rohovém kopu hosté po zmatku před domací brankou vyrovnali Ondrou Ostrýžem na konečných - 1:1. Dělba bodů je podle  průběhu hry  spravedlivá. Příští kolo zajíždí Vír na horkou půdu do Hamrů. Věchnov bude chtít potvrdit dobrou formu posledních utkání v domácím zápase s rezervou Nové Vsi.



Ohlasy k zápasu


Jiskra Vír
Jiří Šenkýř: V prvním poločase se hrálo hodně opatrně, protože nikdo z dvou celků ohrožených sestupem nechtěl udělat chybu. Ve druhé půli měli hosté mírnou převahu, byli jsme to ale my co šli do vedení. Soupeř nakonec v závěru spravedlivě vyrovnal.




Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šula Petr - TOMÁŠEK Petr, REJDA Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.