2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 16:30

26.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bory se rozloučily vítězně


Branky


0

Bory vyhrály domácí zápas a do zítřka se posunuly na třetí místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí brzy vedli

Začátek zápasu se Borům vydařil a už ve třetí minutě překonává brankáře hostí Tomáše Uhlíře domácí Mirek Ochrana. Po průniku do velkého vápna střelou na zadní tyč se po parádním zákroku blýskl domácí gólman Martin Pokorný, když hlavičku z malého vápna reflexivně vytěsnil vedle brány. V 17. minutě nahrává Milan Špaček do levé strany Miroslavu Ochranovi, ten zatáhl míč až k levé rohové lajně a zpětnou nahrávkou našel Petra Vaculíka, kterého však se štěstím Tomáš Uhlíř vychytal. Ve 29. minutě se opět připoměli hosté z Bobrové, ale jejich střela z velkého vápna, která jen těsně míjela břevno, střelou z 30. metrů kontrují i domácí, konkrétně Antonín Novotný, ale gólman Uhlíř tento pokus v pohodě pokryl. V 34. minutě se po levé straně uvolňuje Miroslav Ochrana centrem do prostoru malého vápna, kde nachází Milana Špačka, do jeho střely však stihne obránce vložit nohu. Poločas tak končí výsledkem 1:0, domácí však mohli vytěžit více.

Bory pojistily vedení druhou brankou

Druhý poločas naznačuje, že zdaleka Bory nemají vyhráno. Ve 48. minutě se hosté prosazují ve vápně, ale střelu v prostoru penalty zablokoval v poslední chvíli Jan Netolický. V 66. minutě se prosazuje neuvěřitelně Milan Špaček, když téměř z nulového úhlu prostřelil s pomocí břevna brankáře Uhlíře. V 72. minutě střelou z 25. metrů vyskoušel pozornost brankáře Milan Špaček. Bory tak ve vyrovnaném zápase vyhrávají 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory
Jan Fňukal: V prvním poločase jsme byli lepší a převahu jsme vyjádřili střelecky. Ve druhém poločase se karta obrátila, ale nám se podařilo dát další branku a dovést zápas k vítěznému konci.

TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: Opět jako v minulých zápasech, vyrovnané utkání, které vyhraje soupeř, protože my nedáme gól. Důležitější ale tentokrát bylo, že se nikomu nic nestalo a že se oba týmy mohly nerušeně odebrat k oslavám konce sezony.



Sestavy


TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - P. Vaculík [-] (85. J. Pol [-] ) , J. Dvořák [-] (57. P. Beneš [-] ) , J. Netolický [-] , V. Burian [-] , T. Brodský [-] , A. Novotný [-] (88. M. Zástěra [-] ) , V. Chalupa [-] , M. Ochrana [-] , M. Špaček [-] (90. M. Burian [-] ) , J. Netolický [-]

TJ Sokol Bobrová
T. Uhlíř [-] - L. Křepela [-] , D. Roháček [-] , R. Kratochvíl [-] , J. Stupka [-] - V. Křepela [-] , T. Hrbek [-] , P. Dvořák [-] , M. Mašek [-] - P. Janda [-] (82. J. Trnka [-] ) , M. Hájek [-]

ŽK: 87. A. Novotný , 90. T. Brodský , 90. M. Špaček .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - KŘÍŽ Bedřich (N), KOTAČKA Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.