Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letiny doma nestačily na mužstvo Kasejovic...


Branky


0

Byl to souboj týmu bojujícího o udržení a týmu který se hřeje v popředí tabulky. Kasejovice jely do Letin s úmyslem získat všechny tři body, to se jim nakonec povedlo díky dvěma slepeným gólům v úvodu utkání, a střelecké neschopnosti domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Povedený vstup do utkání určil jeho ráz

Na utkání se přišlo podívat kolem 50 diváků. Vstup do utkání měli lepší hosté, kteří se cpali do zakončení a vytvořili si první šance. A už v 5. minutě se mohli hosté radovat, když Martin Fiala využil zaváhání domácí obrany a otevřel skóre. Další gól přišel za 6 minut, kdy domácí obrana opět nezahrála nejlépe a Zbyněk Adamec zvyšoval už na rozdíl dvou branek. Poté se hra srovnala a šance přicházely i na druhé straně, ovšem Svoboda v brance hostů byl pozorný. Ve 23. minutě pak přišla další akce na jejíchž konci byl znovu Zbyněk Adamec, který tak přidal svůj druhý gól v zápase. Do poločasu se už podstatného nestalo a do šaten se tak šlo za stavu 0:3.

Hosté dominovali i ve vstupu do druhé půlky

Začátek druhé půle byl velmi podobný té první, hosté se dostávali do zakončení a dočkali se i brzkého gólu. O ten se postaral Jaroslav Kopáček. Ještě než utichla euforie z gólu slavili hosté znovu, trefil se Karel Horal. Po tomto gólu to bylo už 0:5 a vypadalo to že je po zápase. Domácí to však nezabalili a začali si vytvářet šance. Několikrát šli sami na golmana ale neuspěli. Ujmulo se až zakončení Petra Brašny v 70. minutě, nicméně ten gól už přišel pozdě a neznamenal víc než čestný úspěch, který si ovšem domácí za svou snahu zasloužili. Poslední dvacetiminutovka už žádný gól nepřinesla a hosté si tak pohlídali druhé místo v tabulce. Domácí naopak ještě čeká náročný boj o přežití.



Ohlasy k zápasu


SK Letiny
Milan Kůs (hráč, předseda SK Letiny): "Bylo nás málo, já a ještě jeden padesátník jsme museli odehrát celý zápas. Soupeř také nepřijel v nejsilnější sestavě, ale měli alespoň lidi na střídání. My jsme měli na střídání jednoho co přišel po půl roce. Nezvládli jsme vstupy do obou poločasů a to rozhodlo. Šli jsme pětkrát na branku a s toho jsme dali jednu branku. Soupeř byl lepší, ale určitě byl hratelný. "

TJ Sokol Kasejovice
Martin Škyrta (trenér TJ Kasejovice): "Myslím že jsme měli převahu, a hned na začátku jsme rozhodli utkání. Měli jsme spoustu šancí, soupeř nějaké taky měl, skóre mohlo být mnohem divočejší než nakonec bylo. Nicméně bylo to zasloužené vítězství."



Sestavy


SK Letiny
M. Hop [-] - M. Kasl [-] , J. Pelíšek [-] , V. Klasna [-] , K. Hajšman [-] , P. Brašna [-] , J. Baumruk [-] , T. Hupač [-] , R. Přibáň [-] , V. Brašna [-] (56. Z. Hraběta [-] ) , M. Baxa [-]

TJ Sokol Kasejovice
M. Svoboda [-] - J. Vonášek [-] , J. Kopáček [-] , J. Mašek [-] - V. Drnek [-] , M. Fiala [-] - Z. Adamec [-] , V. Jakubčík [-] (66. J. Kulík [-] ) - K. Horal [-] (66. T. Jakubčík [-] ) , M. Škyrta [-] , M. Chára [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - KOŘÍNEK Petr (N), CHÁRA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.