Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kasejovice dále na dálku bojují o možnost hrát baráž...


Branky


0

Kasejovice stále ještě mají možnost hrát baráž o postup, proto si nemohou dovolit ztrácet body. Dobřany, kterým už v podstatě o nic nejde jim to dost usnadnily. Na zápas dorazili v osmi. Zápas byl v podstatě jednostranný, Kasejovice naprosto dominovaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spousta zahozených šancí

Kasejovice šli do utkání jako velký faforit. Soupeř navíc kvůli nedostatku hráčů přijel pouze s defenzivní taktikou. Hosté bohužel nedokázali udržet bezbrankový stav ani minutu, už v té se totiž prosadil Karel Flandera, který z první uklidil cetrovaný míč ze strany a určil ráz utkání. V 12. minutě pak zvyšoval ten samý hráč na 2:0. Poté už následovala třicetiminutová hitparáda zahozených šancí. Hosté se zakopali před vlastním vápnem a jen odkopávali míče. Domácí se snažili vyžachovat soupeře, ale tak úplně se jim to nepovedlo. Poločas tak skončil 2:0. 

Gólová hitparáda

Druhý poločas začal přesně tak jak skončil první. Domací tlačili soupeře, ten stál na vápně a čekal s čím příjde soupeř. Na první gól druhého dějství se také nečekalo příliš dlouho. Postaral se o něj Martin Fiala, když ve vápně umístěnou přízemní střelou propálil vše co mu stálo v cestě. Přicházely i další šance, ale bez gólů. Ujmula se až střela v 63. minutě, která znamena skompletovaný hattrick Karla Flandery. V 73. minutě pak přišla ojedinělá šance hostů, kdy se po dlouhém nakopnutém balonu dokázal kapitán hostů Milan Skřivan prosadit přes dva hráče a zavěsit. Obraz hry to ale nijak nezměnilo. V 77. minutě se po tečované střele Jana Maška dostali domácí znova do čtyř brankového vedení. Hned z rozehry sebral David Fiala soupeři balon a krásnou křižnou ranou z poza vápna upravoval na 6:1. Tečku za gólovým vystoupením domácího týmu udělal ranou ze čtyř metrů do šibenice Zbyněk Adamec. Domácí tak deklasovali oslavené Dobřany a dál bojují o možnost baráže. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kasejovice
Martin Škyrta (trenér TJ Kasejovice): "Soupeř přijel jen v osmi lidech. Zápas to ale pro nás nebyl jednoduchý, oni se zakopali na vlastním vápně a my je dobývali. Mohli jsme dát i daleko víc branek. Bylo to jednoznačné utkání a zcela po zásluze jsme vyhráli."

TJ Dobřany
Jan Roubíček (hráč Dobřan): "Zápas se málem nehrál, na srazu nás bylo pět. nakonec jsme teda obvolali hráče. Nakonec jsme odjeli pod hrozbou pokuty v osmi lidech. Stáhli jsme se na vlastní vápno a pouze bránili. Myslím, že nás soupeř asi i trošku šetřil, nicméně mohli jsme ubránit lepší výsledek."



Sestavy


TJ Sokol Kasejovice
M. Svoboda [-] - M. Škyrta [-] (71. V. Jakubčík [-] ) , M. Chára [-] , D. Fiala [-] , J. Kopáček [-] (57. P. Pružinec [-] ) - V. Brůha [-] (60. T. Jakubčík [-] ) , V. Drnek [-] , M. Fiala [-] , J. Mašek [-] - K. Flandera [-] , Z. Adamec [-]

TJ Dobřany
O. Bouček [-] - M. Opatrný [-] , M. Brožík [-] , J. Král [-] , J. Voler [-] , M. Skřivan [-] , J. Roubíček [-] , P. Trdlička [-]

ŽK: 43. J. Kopáček .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Langmajer Ladislav - FOUS Pavel (N), VODIČKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.